HOROSCOP

189
HOROSCOP - horoscop2-1408637200.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că aveți dificultăți de concen-trare, care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea, reușiți să contribuiți la dezamorsarea unei situații conflictuale dintre colegii de serviciu.

Taur: Începeți ziua plin de entuziasm și vă simțiți în stare să începeți o nouă lucrare. Revine în actualitate o problemă căreia nu i-ați acordat atenția cuvenită cu câteva zile în urmă.

Gemeni: Nu este momentul să vă asumați rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greșiți și chiar să amplificați starea de tensiune.

Rac: Ar fi bine să nu vă asumați noi responsabilități. Se pare că nu aveți energie nici pentru a termina ceea ce ați început.

Leu: Vă recomandăm să nu vă faceți un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbați programul.

Fecioară: În prima parte a zilei, nervozitatea vă poate pune în situații delicate față de prieteni și de familie. Inițiativele dumneavoastră nu sunt prea bine primite astăzi.

Balanță: În cursul dimineții, s-ar putea ca șeful să vă admonesteze pentru că nu ați terminat o lucrare la timp. Chiar dacă nu este numai vina dumneavoastră, vă sfătuim să vă susțineți cauza cu mult calm.

Scorpion: Sunteți preo-cupat de afaceri și neglijați relațiile sentimentale. Din același motiv, în partea a doua a zilei, refuzați să mergeți într-o vizită la prieteni.

Săgetător: Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînțelegerile se clarifică după o discuție sinceră cu persoana iubită.

Capricorn: Sunteți nervos din cauza unei vești neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniți impulsivitatea, puteți declanșa discuții aprinse cu cei din jur.

Vărsător: Sunteți în formă și vă adaptați cu ușurință la situațiile noi. Aveți ocazia să rezolvați probleme ce țin de viața particulară.

Pești: Doriți să plecați într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viață nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : Cum se face sex pe navă
Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : Frisoane de…dragoste
Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 22 August 2014
Stire din Fun : A trecut ceva vreme de când….
Joi, 21 August 2014
Stire din Fun : Suspiciuni neconfirmate
Joi, 21 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 August 2014
Stire din Fun : Aș vrea să vorbesc  cu Gheorghe…
Pagina a fost generata in 0.5615 secunde