HOROSCOP

187
HOROSCOP - horoscop2-1408968297.jpg

Articole recomandate

Berbec: Pui la suflet absolut toate problemele familiei și uiți de nevoile personale. Ar fi indicat să nu mai iei toate lucrurile în serios, ai grijă și de sufletul tău.

Taur: Din cauza disputelor cu partenerul de viață te simți sleit de energie și faci tot posibilul să îți recapeți echilibrul interior, atât de necesar în perioada grea pe care o traversezi.

Gemeni: Iritabilitatea nu îți dă pace deloc. Ești supărat că nu ți se cere părerea, deși tu ai un cuvânt foarte important de spus.

Rac: Partenerul de viață este, prin definiție, cel mai bun mentor pentru tine. Nu te-ai gândit niciodată că sfaturile omului de lângă tine sunt de fapt cheia spre succesul tău.

Leu: Cei din jur încep să te evite și pur și simplu nu ai idee care ar putea fi motivul. Vei afla de la un prieten cum stau lucrurile de fapt și care sunt motivele distanțării.

Fecioară: Încerci din răsputeri să îți impui punctul de vedere, dar în zadar. Apelezi la amenințări ca ultimă soluție. Deși acesta ar fi fost ultimul lucru la care te-ai fi gândit, se pare că este soluția oportună.

Balanță: Nu te mai deranjează criticile celor din jur. Ai învățat că pentru a câștiga încrederea celorlalți trebuie în primul rând să ai încredere în tine. Succesul tău este condiționat de acest aspect.

Scorpion: Timiditatea este principala barieră în calea succesului tău. Nu ai curaj să îți exprimi părerea despre propunerile șefilor de teamă că ai putea fi înțeles greșit. Ai mare grijă, în cazul tău tăcerea nu este un răspuns, ci un act de ignoranță!

Săgetător: Prea multă înțelegere vine din partea ta și nu este în regulă. Refuzi să vezi defectele celor din jur și trăiești cu senzația că oamenii sunt cu toții buni și frumoși.

Capricorn: Ești mama răniților astăzi. Toată lumea plânge pe umărul tău și ești considerat psiholog. Ai mare grijă să nu te încarci emoțional cu problemele lor.

Vărsător: Greșeala pe care ai făcut-o nu este flagrantă, deci vei fi iertat. Relaxează-te și va fi totul bine. Nu te mai gândi la ce a fost.

Pești: Planurile care trebuie duse la bun sfârșit sunt obligația ta și atât. Așadar, mai ai de așteptat până la vacanța mult visată. Ai putea foarte bine să încerci să fii mai eficient.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 August 2014
Stire din Fun : Singuri în lift. Ce urmează?
Marţi, 26 August 2014
Stire din Fun : Topul celor mai haioase cugetări
Marţi, 26 August 2014
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 26 August 2014
Stire din Fun : Decalogul perlelor la Bac
Luni, 25 August 2014
Stire din Fun : Chiloții, motiv de ceartă
Luni, 25 August 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5781 secunde