HOROSCOP

177
HOROSCOP - horoscop-1409235923.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vrei ca toate sarcinile să fie realizate într-un ritm alert, doar că nu găsești colegii care să se țină după tine. Te simți tentat să îi înlături, în loc să te oprești din galop.

Taur: Nu ai mulți bani la dispoziție și din puținele resurse trebuie să mai dai și niște datorii urgente. Încordarea este firească, dar reproșurile pe care le faci unei persoane din jurul tău nu sunt deloc normale.

Gemeni: Indiferent de ce spun ceilalți, tu îți urmărești visele și dorințele, iar acest lucru te va duce departe. Ai noroc de partenerul de viață care îți susține inițiativele.

Rac: Lucrurile se schimbă rapid și vei observa că uneori ai nevoie să privești situațiile din mai multe perspective pentru a fi sigur de ceea ce vrei. O serie de surprize neplăcute îți dau peste cap calculele.

Leu: Emoțiile tale o iau razna astăzi și de aceea cu greu îți controlezi pornirile. Ești gata să ataci pe oricine și să distrugi câte vise este nevoie doar pentru a-i aduce pe ceilalți cu picioarele pe pământ.

Fecioară: Ai în plan să ieși în evidență și nimic nu te sperie, nici chiar ideea că mulți ar fi șocați de noile tale viziuni despre lume și viață. Te arunci într-o luptă continuă cu lucrurile convenționale.

Balanță: Acorzi atenție unor lucruri deloc importante și le lași în umbră pe cele care contează cu adevărat. Cu lista de priorități dată peste cap nu este de mirare că oricine te cunoaște este surprins.

Scorpion: Te lași impresionat de vorbele frumoase ale unei persoane pe care abia ai cunoscut-o. Dacă vei analiza obiectiv tot ce ți s-a spus, vei remarca faptul că multe dintre spusele ei nu se potrivesc.

Săgetător: Oricât de mult ți-ai dori nimeni din anturaj nu îți dă dreptate în ceea ce privește un conflict în care te-ai implicat. Tu ești cel care l-a deschis fără să te gândești la consecințe.

Capricorn: Ai senzația că unele persoane încearcă să îți ascundă ceva și te preocupă să afli ce anume. Îți petreci ore în șir făcând cercetări și dând telefoane pentru a obține un mic indiciu.

Vărsător: Te grăbești să semnezi niște acte pentru că ele înseamnă începutul unei colaborări și obținerea unor venituri consistente. Totuși în graba ta uiți că trebuie să citești condițiile contractuale pentru a nu fi păcălit.

Pești: Obții un mare succes astăzi pe plan profesional, însă nu este cazul să ți se urce la cap. Bucură-te de toate laudele și admirația celor din jur fără să devii încrezut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 August 2014
Stire din Fun : Sexul, o chestie  paradoxală
Vineri, 29 August 2014
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 28 August 2014
Stire din Fun : Femeile… greu de înțeles
Joi, 28 August 2014
Stire din Fun : Cadoul perfect vine din Italia
Joi, 28 August 2014
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4508 secunde