HOROSCOP

144
HOROSCOP - horoscop3-1409923878.jpg

Articole recomandate

Berbec: Veți începe foarte curând o afacere care se va dovedi un real succes. Sunteți apreciat de șefi, ceea ce stârnește invidia colegilor.

Taur: Faceți multe modificări prin casă și sunteți lăudat pentru acest lucru, dar vă sfătuim să țineți cont și de părerile partenerului de viață.

Gemeni: Ziua începe cum nu se poate mai bine. O femeie mai în vârstă din familie vă ajută financiar, dar încearcă să-și impună punctul de vedere în legătură cu schimbările pe care doriți să le faceți.

Rac: Stresul și oboseala sunt cei mai mari dușmani în aceste momente. Reușiți să faceți schimbări importante în cămin, dar acest lucru se răsfrânge asupra stării de sănătate.

Leu: Mai bine mai târziu decât niciodată. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să o acceptați, pentru că va determina o schimbare în bine în viața dumneavoastră.

Fecioară: Banii pe care îi mai aveți nu vă ajung de niciun fel. S-ar putea să vă schimbați programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă a partenerului de afaceri.

Balanță: Mai multe probleme apărute, mai multe șanse de reușită. Pare bizar, dar vă puteți baza pe intuiție. Țineți cont și de părerile partenerului de viață.

Scorpion: Probleme cu banii sunt mari, din păcate. În prima parte a zilei, este posibil să vi se propună o afacere care v-ar putea redresa bugetul.

Săgetător: Dorința dumneavoastră de independență ar putea genera ten-siuni în familie. Vă sfătuim să fiți diplomat și să nu refuzați dialogul.

Capricorn: Încercați să finalizați planurile deja începute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie să fiți perseverent și inventiv.

Vărsător: Sunteți în formă și este momentul să începeți noi activități și să vă faceți planuri de viitor pentru cămin. Partenerul de viață și prietenii vă încurajează și vă ajută.

Pești: Imaginația este aliatul suprem azi. Vă poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Fun : De ce sunt femeile nerecunoscătoare
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Fun : Sex, bomboane și o pedeapsă
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Fun : Cum să faci mișto  de Einstein
Vineri, 05 Septembrie 2014
Stire din Fun : Crize de gelozie, la medic
Vineri, 05 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Septembrie 2014
Stire din Fun : Nevasta de român, ceva de speriat
Pagina a fost generata in 0.4653 secunde