Horoscop

185
Horoscop - horoscop2-1410874566.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunt șanse să începeți o afacere într-un domeniu nou, din care veți câștiga bine. Sunteți apreciat de șefi, ceea ce stârnește invidia colegilor. 


Taur: Schimbările pe care le inițiați în cămin sunt apreciate de membrii familiei, dar vă sfătuim să țineți cont și de pă-rerile partenerului de viață. 


Gemeni: Începeți ziua hotărât să finalizați o lu-crare începută în casă. O femeie mai în vârstă din familie vă ajută financiar. Credeți că asta este tot, dar la pachet cu banii vin și sfaturile inutile. 


Rac: Deși aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajați sănătatea și să acordați mai mult timp odihnei. Reușiți să faceți schimbări impor-tante în cămin. 


Leu: Vă puteți ocupa de problemele financiare nerezolvate. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să o acceptați, pentru că va determina o schim-bare în bine în viața dumnea-voastră. 


Fecioară: Apar tot soiul de cheltuieli azi. S-ar putea să vă schimbați programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă a partenerului de afaceri. 
Balanță: Este momentul să vă concentrați atenția asupra problemelor din casă. Vă puteți baza pe intuiție, dar țineți cont și de părerile partenerului dum-neavoastră de viață. 


Scorpion: Astăzi puteți rezolva o problemă finan-ciară care vă frământă de mai mult timp. În prima parte a zilei, bugetul va avea de suferit. 


Săgetător: Relațiile de prietenie au o evoluție bună, însă dorința dumneavoastră de in-dependență ar putea genera ten-siuni în familie. Vă sfătuim să fiți  diplomat și să nu refuzați dialogul cu cei apropiați. 


Capricorn: Nu vă grăbiți să începeți o activitate nouă până când nu le finalizați pe cele deja începute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie să fiți perseverent și inventiv. 


Vărsător: Sunteți în formă și este momentul să demarați noi activități și să vă faceți planuri de viitor pentru cămin. Partenerul de viață și prietenii vă încurajează și vă ajută. 


Pești: Astăzi vă bucurați de o creativitate deosebită, care vă poate ajuta mult la re-zolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Fun : Când mărimea te dă de gol
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Fun : Blonda, mai inteligentă decât pare
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Fun : Cum devin blondele divine
Luni, 15 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 12 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 11 Septembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.9233 secunde