HOROSCOP

2444
HOROSCOP - horoscop-1414936706.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi nu vei încheia colaborări de încredere și vei trăi cu impresia că ai nimerit într-un grup de persoane aiurite, care fac tot posibilul să scape de responsabilități.

Taur: O veste importantă îți cam dă peste cap unele planuri, de parcă ți se interzice să duci mai departe ce ai început în felul în care ți l-ai propus înainte. Ești nevoit să te supui unor reguli ceva mai stricte.

Gemeni: Ai în minte acele locuri care te ajută să te relaxezi, și te tot gândești cum să faci ca să ajungi cât de curând din nou acolo. O vreme trebuie să te mulțumești cu impresiile minunate din acel loc.

Rac: Din punct de vedere financiar stai perfect, dar nu te avânta deja în cumpărături mai mult sau mai puțin necesare, pentru că vei regreta.

Leu: Te vezi nevoit să refuzi o invitație interesantă de a vizita un loc în care nu ai mai fost niciodată, și totul din cauza situației financiare nefericite. Prietenii nu înțeleg motivul refuzului și se simt jigniți.

Fecioară: Muncești din greu să pui la punct un plan de obținere a unor bani în plus și nici nu îți pasă ce spun cei din jur. Tu știi că ai nevoie de bani urgent, iar mulțumirea sufletească nu este suficientă.

Balanță: O invitație la un eveniment important vine exact atunci când ai tu nevoie pentru că ai ocazia să întâlnești niște persoane deosebite și cu mare influență în domeniul tău de activitate. Stilul personal te ajută să te faci plăcut.

Scorpion: Stres pe toate planurile astăzi. Ești nevoit să lași mult de la tine în casă și să îi dai dreptate unui membru încăpățânat al familiei doar de dragul armoniei.

Săgetător: Distracție la puterea a doua și o reîntâlnire cu vechii prieteni. Cam așa arată ziua ta de azi, ceea ce te face să îți încarci bateriile pentru a trece cu bine de petrecerea din seara asta.

Capricorn: Prea multă muncă. Așa ai caracteriza în câteva cuvinte viața ta din ultimul timp. Este momentul să începi să iei măsuri, în sens contrar ar putea apărea probleme de sănătate.

Vărsător: Pentru cei din jur ești un model, ești plin de inspirație, încât cei mai mulți vor vrea să stea în jurul tău ca să îi poți învăța. Ține-o tot așa și vei fi mereu în centrul atenției.

Pești: Ești apreciat, dar ai muncit mult până ai ajuns la acest nivel. Probabil este doar o punere la încercare. Nu ceda. În final, totul va fi așa cum ți-ai dorit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Octombrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Ghinion! Pilotul rus ajunge la CIA
Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Soție tânără, așteptări mari
Pagina a fost generata in 0.4603 secunde