HOROSCOP

2929
1
HOROSCOP - horoscop2-1415296446.jpg

Articole recomandate

Berbec: Afacerea nou începută este cea mai bună alegere pe care ați făcut-o în ultimul timp. Sunteți apreciat de șefi, ceea ce stârnește invidia colegilor.

Taur: Schimbări peste schimbări. Motivul? Rutina este bună, dar nu în cazul dum-neavoastră. Vă sfătuim să țineți cont și de părerile partenerului de viață.

Gemeni: Aveți mari proble-me cu banii, dar rezolvarea vine de la sine. O femeie mai în vârstă din familie vă ajută financiar, dar încearcă să-și impună punctul de vedere în legătură cu schimbările dorite.

Rac: Apar situații greu de gestionat și, în contextul problemelor de sănătate pe care le aveți, totul pare de nerezolvat. Reușiți să faceți schimbări importante în cămin.

Leu: Locul de muncă cade pe plan secund. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să o acceptați, pentru că va fi benefic pentru viața dumneavoastră.

Fecioară: O invitație primită pe neașteptate vă dă toate planurile peste cap. Nu este un lucru rău. S-ar putea să vă schimbați programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă.

Balanță: Este momentul să vă concentrați atenția asupra problemelor din cămin. Vă puteți baza pe intuiție, dar țineți cont și de părerile partenerului de viață.

Scorpion: Astăzi, puteți rezolva o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. În prima parte a zilei, este posibil să vi se propună o afacere avantajoasă.

Săgetător: Dorința de independență ar putea genera tensiuni în familie. Vă sfătuim să fiți diplomat. Nu vă luați la ceartă tocmai cu cei care nu acceptă alte păreri.

Capricorn: Nu vă grăbiți să începeți o activitate nouă până când nu le finalizați pe cele deja începute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie să fiți perseverent și inventiv.

Vărsător: Sunteți în formă și este momentul să demarați noi activități și să vă faceți planuri de viitor. Partenerul de viață și prietenii vă încurajează și vă ajută.

Pești: Astăzi vă bucurați de o creativitate deosebită, care vă poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ignorați totuși sfaturile cu care nu sunteți de acord.

Comentează știrea

berbec
7 noiembrie 2014
ce afacerre?

ce sefi? care colegi? numai prostii in horoscopul asta...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Amintiri din bordel
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Soție sexy, dorințe fierbinți
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Lucruri mari, cu bani puțini
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 06 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 06 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Cred că îmi porți ghinion!
Pagina a fost generata in 0.741 secunde