HOROSCOP

2559
1
HOROSCOP - horoscop3-1416572694.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață reușiți să faceți rost de banii necesari pentru a începe o afacere. Ar fi bine să vă asociați cu un prieten, de preferință unul care se pricepe.

Taur: Vă gândiți că ați putea și dumneavoastră să începeți o mică afacere. Fiți realist și luați în serios eforturile care vă așteaptă! Vă sfătuim să nu refuzați să mergeți în vizită la rude.

Gemeni: Aveți un program foarte încărcat. Sunteți nevoit să faceți o mulțime de drumuri. Urmează să plecați într-o călătorie importantă.

Rac: Începeți ziua plin de energie și entuziasm. Partenerul de viață vă dă o veste minunată, pe care o așteptați cu sufletul la gură. Toate merg ca pe roate.

Leu: Puteți să începeți o afacere nouă sau să vă gândiți la investiții pe termen lung. Dimineață sunteți în formă și plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viață. Relațiile cu prietenii sunt excelente.

Fecioară: S-ar putea să reîntâlniți un prieten vechi care vă propune să faceți afaceri împreună. Merită să încercați, însă ar fi bine să nu renunțați la prudență.

Balanță: Sunteți într-o formă deosebită, de care ar fi bine să profitați. Este o zi bună pentru afaceri și călătorii, dar puteți avea succes și pe plan sentimental. Aveți ocazia să câștigați bani în plus.

Scorpion: Intuiția vă ajută să prindeți o afacere care vă va îmbunătăți simțitor situația financiară. Consultați-vă cu partenerul de viață! Ar fi bine să acordați mai multă atenție unei persoane mai în vârstă din familie.

Săgetător: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă. Puteți să intrați în afaceri, pentru că aveți șanse să începeți să lucrați pe cont propriu. Vă sfătuim să dormiți mai mult.

Capricorn: După-amiază aflați că urmează să primiți o sumă mare de bani, probabil o moștenire. Vă recomandăm să vă abțineți de la speculații.

Vărsător: Traversați o pe-rioadă favorabilă pe toate planurile, în care aveți ocazia să rezolvați probleme importante. Nu este exclus să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuințe.

Pești: Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul. Puteți câștiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâți să colaborați într-o afacere. 

Comentează știrea

berbec
22 noiembrie 2014
de unde bani,

ma frate? tu te tii numai de glume?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Fișa de angajare a unei blonde fără bac
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Eu și soția,  la ceas aniversar
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Femeia este precum supermarketurile
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.767 secunde