HOROSCOP

196
HOROSCOP - horoscop3-1418128206.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă bucurați de armonie în familie și aveți succes în toate activitățile legate de cămin. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați mai ușor problemele.

Taur: Sunteți nevoit să vă schimbați programul de mai multe ori. În prima parte a zilei, aveți de făcut mai multe drumuri scurte în interesul partenerului de viață și pentru cămin.

Gemeni: Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât și sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană care vă farmecă din prima clipă.

Rac: Ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea să aveți dificultăți de comunicare. Vă sfătuim să acordați mai multă atenție familiei.

Leu: Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneți.

Fecioară: Relațiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, însă, starea de confuzie și atmosfera tensionată vă predispun la greșeli. Evitați discuțiile în contradictoriu.

Balanță: Intenționați să faceți o vizită unor rude. Vă sfătuim să o amânați, pentru că există riscul să nu decurgă așa cum v-ați dori. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu vă pripiți în luarea unei decizii!

Scorpion: Astăzi vă sfătuim să vă odihniți, chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei sunteți tentat să cheltuiți o sumă mare de bani. Fiți prudent!

Săgetător: Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu vă afectează optimismul și nici dorința de înnoire.

Capricorn: Relațiile cu anturajul sunt bine construite și decurg fără probleme. În cursul dimineții, vă face plăcere să vă întâlniți cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei.

Vărsător: La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinați dificultăți care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijorați. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor.

Pești: Treceți printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar și al câștigurilor materiale. Astăzi aveți succes în tot ce faceți. Relațiile cu partenerul de viață sunt foarte bune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Fun : Un banc cu trei morale
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Fun : Ce fac americanii cu femeile lor
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : Ajutor, am pe cineva la pat!
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Fun : Sfaturi utile,  ca între prietene
Pagina a fost generata in 2.997 secunde