HOROSCOP

193
HOROSCOP - horoscope-1421240806.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încercați să nu întârziați la serviciu! S-ar putea să aveți probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate. Vă recomandăm să fiți prudent în relațiile cu colegii și prietenii.

Taur: Este posibil ca azi să aveți un program încărcat. Partenerul de afaceri se retrage pentru o vreme. Nu este cazul să fiți pesimist, un prieten vă ajută să rezolvați o problemă financiară.

Gemeni: S-ar putea să nu aveți spor în activitățile intelectuale. Nu sunteți în cea mai bună formă și nici inspirație nu prea aveți. Nu vă aventurați în afaceri! S-ar putea să comiteți greșeli.

Rac: Astăzi ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri. La serviciu, încercați să nu vă amestecați în problemele care nu vă privesc! În caz contrar, riscați să suferiți un eșec care ar putea să vă marcheze pe termen lung.

Leu: Vă sfătuim să fiți prudent la serviciu. Atenție și în afaceri, pentru că este posibil ca o persoană de încredere să încerce să vă atragă într-o cursă!

Fecioara: Vă sfătuim să nu vă faceți planuri de investiții, s-ar putea să rămâneți dezamăgit. Evenimentele neprevăzute care apar de dimineață vă dau peste cap tot programul de azi.

Balanță: S-ar putea să vă bulverseze neînțelegerile cu o femeie mai în vârstă. Vă sfătuim să nu vă enervați. Nu vă impacientați dacă nu reușiți să rezolvați o problemă financiară!

Scorpion: Intenționați să începeți ceva nou, dar sunteți prea nerăbdător. Graba strică treaba! Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu și să vă străduiți să terminați ce ați început.

Săgetător: Azi nu sunt recomandabile întâlnirile cu prietenii și nici deciziile importante în privința problemelor sentimentale. Vă sfătuim să vă concentrați asupra activităților intelectuale și studiului.

Capricorn: De dimineață este posibil să fiți supărat din cauza piedicilor care vă provoacă întârzieri. Nemulțumirile și nervozitatea pot să vă pună într-o lumină nefavorabilă.

Vărsător: Sunteți hotărât să rezolvați mai multe treburi deodată, deși la prima vedere este imposibil. Reușiți, grație talentului organizatoric și optimismului care vă caracterizează.

Pești: Astăzi s-ar putea să vă nemulțumească tot ce se întâmplă în jur. Suportați greu glumele colegilor, aveți impresia că munciți mai mult decât ceilalți și șefii nu observă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 15 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cine se teme cu adevărat de DNA
Joi, 15 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Sexul în disco, lecție de viață
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Femeia, analiză chimică
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Succes garantat la femei
Pagina a fost generata in 0.4902 secunde