HOROSCOP

230
HOROSCOP - horoscope-1423658749.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai o putere de convingere extraordinară, reușești să te repliezi ușor și nicio situație nu ți se pare grea. Ai energie și muncești cu drag. Se anunță o zi plină.

Taur: Din ce în ce mai multe planuri de viitor, dar nimic concret. Ar fi bine să îți iei inima în dinți și să faci tu primul pas, nimic nu este greu atunci când lucrezi cu drag.

Gemeni: Încerci din răsputeri să te înțelegi bine cu toți cei cu care intri în contact, dar acest plan eșuează. Este de așteptat să primești o vizită importantă. Vei afla multe noutăți cu această ocazie.

Rac: Finanțarea afacerii în care te-ai implicat recent devine din ce în ce mai anevoioasă. Ar fi bine să îți găsești parteneri noi, pentru că în sens contrar lucrurile vor merge din ce în ce mai rău.

Leu: Te implici foarte mult în tot ce înseamnă proiecte la locul de muncă. Este greu uneori să iei decizii de unul singur, mai ales în condițiile în care presiunea societății este destul de mare.

Fecioară: Ai multe plângeri de făcut și acest lucru te descalifică în fața celor cu care lucrezi. Ei văd cu ochi răi decizia ta de a schimba strategia de lucru, nu de alta, dar cheful de muncă este la cote minime, azi.

Balanță: Încearcă să cântărești lucrurile așa cum sunt ele și să vezi toate aspectele în adevărata lor lumină. Dacă vei ascunde gunoiul sub preș, vei vedea că singurul care are de suferit ești chiar tu.

Scorpion: Salariul este departe de a fi primit în viitorul apropiat, motiv pentru care un împrumut este iminent. Ai mare grijă să nu iei mai mult decât necesar, în sens contrat nu te vei descurca cu datoriile.

Săgetător: Capacitatea ta de a-i înțelege și ajuta pe cei din jur te transformă în psiholog. Colegii de la locul de muncă îți cer sfaturi, iar familia îți plânge pe umăr. Ai grijă! Nu te neglija nici pe tine.

Capricorn: Planul perfect este pură utopie. Ar fi indicat să pui mâna și să rezolvi lucrurile pas cu pas, nu să aștepți vreun rezultat venit din cer. Asta nu se va întâmpla.

Vărsător: Vrei ca totul să se rezolve și repede, dar și eficient. În mod normal, acest lucru ar trebui să fie simplu, dar uite că nu este așa. Problemele tale necesită mult mai multă implicare.

Pești: Neseriozitate. Acesta este cuvântul care te caracterizează azi. În primul rând, trebuie să te aduni, pentru ca apoi să muncești la cote maxime. Ai cam dat-o în bară în ultimele zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Februarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 28 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3897 secunde