Horoscop

226
Horoscop - horoscop-1427115077.jpg

Articole recomandate

Berbec: Săptămâna a început cum nu se putea mai bine. Un răspuns pe care îl așteptai de ceva vreme îți înseninează ziua. În sfârșit, poți da startul unui nou proiect. 


Taur: O asemenea ocazie nu trebuie ratată. Este vorba despre o plecare în străinătate, dar nu cu scopul de a munci, ci de a te distra. Meriți un moment de relaxare. 


Gemeni: Sumele de bani pe care le administrezi zilele aces-tea necesită multă răbdare și respon-sabilitate din partea ta. Acest lucru te va obosi, dar vei face față cu bine. 


Rac: Bârfele și zvonurile rău-tăcioase nu fac decât să te întărească. Ai învățat să nu îți mai pese de nimic. Acționezi cumpătat în orice împrejurare. 


Leu: Zi plină de proiecte, întâlniri și decizii. Ai mare grijă la deciziile luate în ultimul moment. Nu este indicat să te stresezi foarte mult, nu muncești singur. 


Fecioară: Ai mare noroc că primești ajutor din partea familiei. În aceste condiții, chiar ai nevoie de ei. E drept că au fost și momente în care nu ai vrut să accepți, dar acum știi că fără ei totul se duce de râpă. 


Balanță: Încrederea în persoanele din anturaj este un defect la care trebuie să lucrezi serios. Ar fi indicat să faci o selecție a oamenilor care merită să știe cum stau lucrurile în viața ta. Nu îi mai amesteca pe toți. 


Scorpion: Orice om are vicii, dar tu întreci orice măsură. Ar fi bine să te gândești în primul rând la sănă-tatea ta, este cea mai importantă. Renunță treptat la lucrurile care te consumă! 


Săgetător: Din iubire pentru o anumită persoană, renunți la complimentele pe care le făceai altor persoane. Ai observat că persoana iubită nu agreează acest gen de comporta-ment, motiv pentru care te retragi. 


Capricorn: Vrei cu orice chip să schimbi ceva la casa în care locuiești. Nu ai prea multe idei, așa că apelezi la ajutorul specialiștilor. Rezultatul te va bucura. 


Vărsător: Vești bune de departe, încă de la primele ore ale dimineții. Te umpli de energie pozitivă și doar așa reușești să faci față situațiilor stresante de la locul de muncă. 


PeȘti: Distracția din week-end și-a lăsat amprente pe chipul tău. Oboseala și nopțile pierdute sunt prin-cipalul motiv. O pauză mai lungă este remediul necesar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 20 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 19 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 17 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 16 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 14 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 13 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 12 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.7048 secunde