HOROSCOP

204
HOROSCOP - horoscop-1429011662.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai lăsat de azi pe mâine un proiect important, dar acum este timpul să arăți ce ai lucrat. Panica se instalează fără menajamente. Ai face bine să nu mai repeți gestul acesta. Ești mult prea temperamental.

Taur: Veștile importante vin pe bandă rulantă astăzi, încât nici nu ai timp să le analizezi pas cu pas. Te bazezi pe intuiție și se pare că totul va merge ca pe roate.

Gemeni: O vizită neașteptată te cam pune pe gânduri și te face să te întrebi care este de fapt scopul real. Reușești în final să afli cum stau lucrurile și te liniștești.

Rac: Ai acumulat câteva nemulțumiri și ești gata să rezolvi situația fără a sta prea mult pe gânduri. Adevărul este că în ultima perioadă te-ai cam neglijat.

Leu: Reiei o activitate care în trecut te făcea fericit și constați că lucrurile s-au schimbat radical. Reorientează-te spre lucruri cu adevărat necesare.

Fecioară: Încercările tale de a te maturiza dau greș în condițiile în care cei din anturajul tău continuă să fie copii. Nu este un lucru chiar atât de rău, ai face bine să conștientizezi și tu acest aspect.

Balanță: Nu mai lua asupra ta toate problemele familiei pentru că vei ajunge s-o dai în bară. Fii mai deschis la sfaturile celor din jur, pentru că și ei au idei care-ți pot fi de mare folos.

Scorpion: Situația în care te afli nu-și găsește rezolvare, dar un sfat bun din partea unei rude te va ajuta să gândești limpede și implicit să găsești soluția salvatoare.

Săgetător: Nu-ți pierde speranța. Doar așa poți trece mai ușor peste o despărțire. Dacă lucrurile se vor schimba, tu vei simți primul acest lucru.

Capricorn: Nu ai motive de panică chiar dacă șefii te suspectează că nu îți duci la bun sfârșit sarcinile. Te vei descurca tu cumva. Nu mai dramatiza orice situație nesemnificativă.

Vărsător: Devii politicos cu cei din jur pentru că ți-au cam atras atenția că te porți urât în ultima perioadă. În sinea ta, știi că sunt persoane care nu ar merita prea multe din partea ta, dar treci cu vederea.

Pești: O întâmplare care se petrece chiar sub ochii tăi îți dă idei și chiar o lecție de viață, bună de transmis mai departe. Detașează-te mai des de probleme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Fun : Cele 10 porunci  ale Facebook-ului
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Fun : Amintiri din tinerețe
Pagina a fost generata in 2.2865 secunde