HOROSCOP

207
HOROSCOP - horoscop-1430136765.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primele momente ale zilei sunt pline de suspans. O veste importantă te va ține în tensiune mai mult decât îți imaginai. Este momentul excelent să începi o nouă relație.

Taur: Coincidențele nu sunt pentru tine. Nu crezi în ele și, mai mult decât atât, ești de părere că totul are un scop bine definit. Ar fi bine să devii mai conștient de puterea ta de a atrage oameni de la care să ai ce învăța.

Gemeni: Prea multe sfaturi puse cap la cap și iată că ești la un pas distanță de soluția salvatoare. Ar fi indicat, totuși, să îți măsori cuvintele, pentru că riști să superi o persoană în mâinile căreia se află viitorul tău.

Rac: Regretele sunt apă de ploaie. Ai greșit foarte tare și singura soluție ar fi să încerci să repari ceea ce ai stricat. Te gândești că va fi un lucru greu, dar nu te opri din încercat!

Leu: Ai marele noroc că persoanele pe care le-ai tot alungat din viața ta sunt foarte îngăduitoare și, orice ai face, ești iertat. Ești mereu nemulțumit și asta te face să fii trist!

Fecioară: Primele momente sunt mai grele atunci când încerci să explici unei persoane că atitudinea ei față de tine este una total inadecvată și chiar urâtă. Vei reuși să transmiți mesajul cu bine.

Balanță: Efectul nu este cel la care te așteptai, dar măcar ai încercat și nu te-ai dat bătut. Cei din jur au avut dreptate, dar tu nu ai crezut. Cu altă ocazie, ar fi bine să ții cont și de sfatul celor cu experiență.

Scorpion: Primești o sumă de bani și vrei să o investești într-un proiect nobil. Vrei cu orice preț să îi ajuți pe cei din jur, motiv pentru care faci tot posibilul să reușești să te faci remarcat prin fapte bune.

Săgetător: Munca are pentru tine numeroase definiții. Prima este egală cu pasiunea. Ești un om norocos pentru că lucrezi cu sufletul. Acest lucru te relaxează și îți dă putere.

Capricorn: Speranța este cea care te ține conectat. Nu disperi pentru că știi că într-o bună zi tot necazul prin care ai trecut se va risipi și vei putea zâmbi din nou. Continuă să speri!

Vărsător: Primești multe lucruri bune de la viață pentru că ai un suflet frumos. Cei din jur ar trebui să ia exemplu de la tine. Știi să te impui, dar o faci într-un mod demn de admirat. Ești o enigmă pentru mulți.

Pești: Încercările tale ajung în sfârșit să dea roade. Primești acceptul pentru a putea da startul unui proiect în care să te implici alături de oamenii cu care lucrezi de obicei. Veți da lovitura!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 20 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 17 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4673 secunde