HOROSCOP

201
HOROSCOP - horoscop-1434541551.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi ar fi bine să nu vă asumați niciun risc. Starea de nervozitate pe care o resimțiți vă poate afecta pe toate planurile.

Taur: Aveți de rezolvat multe probleme pe care le tot amânați de câteva zile. În cursul dimineții sunteți cam agitat, pentru că nu știți de unde să începeți. Acordați prioritate proble-melor importante!

Gemeni: Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi și vizitele prelungite. Din cauza oboselii acumulate, sunteți irascibil și riscați să provocați o ceartă. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină.

Rac: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută de la șeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea să fie vorba despre o penalizare pentru întârzierea unei lucrări.

Leu: Aveți reușite pe plan profesional, dar cu prețul unor ore de muncă suplimentare. Atenție la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă.

Fecioară: S-ar putea să aveți discuții dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-și achite o datorie.

Balanță: Dacă plecați într-o călătorie, fiți prudent! Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri.

Scorpion: Dimineață, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptați invitația, s-ar putea ca relațiile parteneriale să se tensioneze și chiar să aveți o discuție aprinsă.

Săgetător: Începeți ziua agitat și nervos, fiindcă aveți nevoie urgent de o sumă mare de bani și nu găsiți pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstrați-vă calmul! Sunteți predispus la probleme de sănătate.

Capricorn: Începeți să resimțiți oboseala acumulată. Dacă veți continua să munciți în acest ritm, riscați să aveți probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntați cu o problemă financiară.

Vărsător: Se pare că vă treziți indispus și sunteți irascibil toată dimineața. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, s-ar putea să declanșați un conflict la locul de muncă.

Pești: În cursul dimineții primiți o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziție. Sunteți nevoit să plecați într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viață.

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Iunie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 17 Iunie 2015
Stire din Fun : Mâncăm sau facem sex?
Miercuri, 17 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Iunie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5693 secunde