HOROSCOP

189
HOROSCOP - horoscop-1436187110.jpg

Articole recomandate

Berbec: Irascibilitatea prin care treci la începutul zilei este pusă pe seama prea multor sarcini de serviciu. Și cum ai lăsat pe azi ce puteai face ieri, intri în panică și vei avea un randament scăzut.

Taur: Buna impresie este poate cea mai importantă parte din șirul de întâmplări frumoase pe care le-ai experimentat alături de un nou prieten. Apreciezi mult felul său de a fi și realizezi că ai multe defecte pe care ar trebui să le corectezi treptat.

Gemeni: Faptul că graba strică treaba este știut de când lumea și pământul. Și ai simțit-o direct pe pielea ta. Dar nu te-ai învățat minte. Continui să faci lucrurile cu viteza lu-minii, superficial, pentru ca apoi să te miri de ce nu au ieșit ca la carte.

Rac: Experiența ta de câțiva ani te recomandă drept omul potrivit la locul potrivit. Dar ce faci atunci când ți se pun în spate sarcini dintre cele mai grele? Ori accepți situația, ori cauți soluții de schimbare.

Leu: Ideile circulă prin mintea ta și te ajută să fii tonic și creativ. Cei din jur îți caută prezența, mai ales că au ce învăța de la tine, iar altruismul tău te face să fii un om plăcut în fața tuturor, fără excepție.

Fecioară: Iubești tot ce te înconjoară și acest lucru se reflectă foarte frumos pe chipul tău. Seninătatea și buna dispoziție sunt doar câteva dintre atuurile care te recomandă în fața colegilor de muncă.

Balanță: Ai stricat în câteva minute ceva ce ai construit în ani buni. Acum realizezi și tu că o vorbă în vânt aruncă totul în aer. Ai încins spiritele, ai agitat apele, totul pentru că ți-ai susținut adevărata opinie, fără ascunzișuri.

Scorpion: Ai timp destul să decizi ce este mai bine pentru tine și pentru viitorul familiei tale. Încearcă să iei decizii în funcție de iubire și nu de frică. Doar așa poți să fii sigur că regretele nu vor apărea sub nicio formă.

Săgetător: Clipele grele prin care ai trecut te-au făcut să fii de piatră atunci când viața aruncă în tine cu necazuri. Nimic nu te mai doboară, și nimic nu te mai scoate din starea ta.

Capricorn: Nu contează cât de nedreaptă este viața uneori, pentru că ai alături oameni care te susțin necondiționat. Chiar dacă de cele mai multe ori ți-ai recunoscut vina, acum știi că nu tu ești cel care trebuie să fie tras la răspundere.

Vărsător: Te simți din ce în ce mai extenuat, dar nu din cauza muncii excesive, ci a grijilor care te tot frământă și nu-ți dau pace. Tendința ta este să renunți, dar cei din jur nu văd asta ca fiind soluția salvatoare. Tu decizi ce este mai bine pentru tine.

Pești: Minunile se întâmplă rar și durează puțin. Cam asta este teoria ta. Dar când afli câteva lucruri inedite despre un membru al familiei, perspectiva ta asupra vieții se schimbă radical. Uneori, puterea exemplului este cheia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Iulie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 06 Iulie 2015
Stire din Fun : Românii, ca nimeni alții
Luni, 06 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.8209 secunde