HOROSCOP

171
HOROSCOP - horoscop-1438256192.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunteți plin de energie și aveți idei originale. Puteți avea succes în afaceri și călătorii, în susținerea examenelor sau cultivarea relațiilor sociale. În prima parte a zilei, aveți succes într-o activitate extraprofe-sională, datorită colaborării bune cu un partener de afaceri.

Taur: Intuiția vă poate ajuta să rezolvați probleme importante, dar ar fi bine să țineți seama și de părerile partenerului de viață. Nu neglijați problemele casnice! După-amiază, s-ar putea ca o rudă bolnavă să vă ceară ajutorul.

Gemeni: Sunteți foarte hotărât și reușiți să terminați cu bine o activitate importantă. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse în ultima vreme. Nu este exclus să obțineți avantaje materiale.

Rac: Ar fi bine să puneți în practică ideile de afaceri care vă vin dimineață. La nevoie, nu ezitați să vă împrumutați de la o rudă mai în vârstă!

Leu: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă va ajuta să intrați în afaceri. Vă puteți îndeplini visele destul de repede, cu condiția să evitați orice fel de speculații.

Fecioară: Vă cumpărați un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată.

Balanță: Este momentul să vă puneți în aplicare planurile în legătură cu afirmarea profesională. Aveți mari șanse de reușită pe plan social și financiar.

Scorpion: Lucrurile evoluează repede într-o direcție promițătoare. Felul cum v-ați implicat în rezolvarea unor probleme a fost de bun augur și acum începeți să descoperiți rezultatele eforturilor depuse.

Săgetător: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră. Dimineață aveți succes în afaceri, fiind favorizate și întâlnirile cu prietenii. Vă recomandăm să nu neglijați problemele partenerului de viață.

Capricorn: Dacă vi se propune un nou loc de muncă, nu vă grăbiți să refuzați! Șansa este de partea dumneavoastră. Analizând atent avantajele și dezavantajele, veți descoperi perspective cel puțin interesante.

Vărsător: Zi de relaxare. De foarte mult timp nu v-ați mai petrecut sfârșitul de săptămână atât de intens ca acum. Baterii încărcate la maxim și un tonus de zile mari. Planul cu odihna a căzut din prima. Dar nu veți resimți oboseala!

Pești: Ceva vă scoate din cotidian și simțiți că trăiți. Aveați nevoie de o schimbare sau de un eveniment mai special ca de aer, ca atare veți profita din plin de ceea ce apare azi la orizont. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 23 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 20 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.19 secunde