HOROSCOP

159
HOROSCOP - horoscop-1440170315.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă sfătuim să acordați mai multă atenție problemelor sentimentale, chiar dacă sunteți foarte preocupat de carieră. Intuiția vă ajută să rezolvați probleme delicate, însă ar fi bine să ascultați și părerile partenerului de viață.

Taur: Din cauza nervozității, riscați să îi îndepărtați pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmați, este posibil să aveți probleme și pe plan sentimental. Sunteți nerăb-dător să terminați o lucrare începută acum câteva zile. Nu vă grăbiți!

Gemeni: Sunteți hotărât să rezolvați mai multe treburi deodată, deși la prima vedere este imposibil. Reușiți, grație talentului organizatoric și optimismului care vă caracterizează.

Rac: Începeți ziua hotărât să terminați o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-și impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiți să evitați o ceartă, riscați să rupeți relațiile.

Leu: Astăzi trebuie să fiți curajos! Luați-vă inima în dinți și spuneți ce aveți pe suflet. În plan profesional vor fi multe de făcut. Este posibil să fiți nevoit să terminați în scurt timp o lucrare dificilă.

Fecioară: Vă sfătuim să nu vă faceți planuri de investiții, s-ar putea să rămâneți dezamăgit. Se pare că relațiile parteneriale sunt încordate. Înainte de a face promisiuni familiei, vă recomandăm să vă analizați cu luciditate posibilitățile financiare.

Balanță: Puteți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlați tendința de a critica tot ce se petrece în jur și de a face cheltuieli excesive.

Scorpion: Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă: câștiguri financiare și afirmarea în societate. Sunt șanse să vă cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți de multă vreme.

Săgetător: Sunteți irascibil și s-ar putea să îi spuneți partenerului de viață cuvinte pe care le veți regreta. Păstrați-vă calmul, ca să nu aveți probleme cu sănătatea!

Capricorn: Dacă folosiți cuvintele pe post de arme, atunci aveți grijă împotriva cui le îndreptați. Fiți rezonabil. Sunteți pregătit astăzi în domeniul în care activați și nu veți accepta o a doua părere.

Vărsător: Partenerul de viață are nevoie de ajutor pentru a putea da randament maxim, ca de fiecare dată. Nu alegeți să lucrați la două proiecte în același timp pentru că veți eșua în ambele.

Pești: Puteți avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Dimineață vă întâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Va fi o surpiză foarte plăcută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : Aventurile unei soții ghinioniste
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : Cele mai bune motive să fii bărbat
Vineri, 21 August 2015
Stire din Fun : Soț model, soție nerecunoscătore
Vineri, 21 August 2015
Stire din Fun : Blondă epuizată la maxim
Vineri, 21 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6182 secunde