HOROSCOP

209
HOROSCOP - horoscop-1442750767.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai nevoie de câteva zile libere ca să îți revii după excesul de distracție din ultima vreme. Chiar dacă ai jurat că ești fresh, iată că oboseala și-a spus cuvântul.

Taur: Nu te mai lansa în discuții contradictorii, mai ales atunci când tu, în adâncul sufletului, știi că nu ai dreptate nici măcar un sfert. Asumă-ți greșelile și învață să mai și pierzi.

Gemeni: Nu vei găsi fericirea adevărată dacă vei continua să cauți în dreapta și în stânga situații care să-ți valideze credințele. Încearcă să fii deschis la nou și să îți deschizi mai mult orizonturile.

Rac: Chiar dacă inima ta este rănită din cauza unei întâmplări care ți-a zdruncinat încrederea în cea mai importantă ființă din viața ta, nu te lăsa copleșit de sentimente negative. Capul sus!

Leu: Este și mâine o zi, așadar nu te grăbi să termini lucrurile care nu stau sub semnului timpului. Mai bine le faci mai încet, dar bine, decât repede și prost.

Fecioară: Ai trecut printr-o serie de întâmplări neplăcute și ai jurat că vei evita cu orice preț situațiile similare. Dar iată că viața îți arată încă o dată că nu ți-ai învățat lecția ca la carte. Fii atent la mesajele ascunse.

Balanță: Ești singurul responsabil de tot ce se petrece în viața ta, așadar nu mai arunca vina pe cei de lângă tine pentru că ei chiar nu au nicio vină. Fii mai precaut!

Scorpion: Întâlnire de zile mari încă de la primele ore ale dimineții. Se întâmplă foarte des astfel de situații, și ești călit, știi cum să reacționezi și cum să îți refaci programul. Nu și azi...

Săgetător: Mare atenție la secretele pe care le dezvălui cu speranța că nimeni nu le poate afla. Ai în jurul tău o grămadă de persoane a căror falsitate întrece limitele imaginației. Fii puternic și nu ceda.

Capricorn: Nu te lași convins cu una cu două și cauți până în pânzele albe adevărul. Dar atenție! S-ar putea să treci pe lângă destinație și să nu realizezi că ai ajuns. Prea multă bătaie de cap te stresează la maxim.

Vărsător: Adunând toate dovezile strânse cu mult tact, ai ajuns la concluzia că ai învinovățit pe nedrept o persoană care ți-ar fi greșit. Și realizezi că adevăratul vinovat ți-a pus mereu bețe în roate ca să nu afli adevărul. Dar spiritul tău justițiar ți-a fost cel mai bun coleg de drum.

Pești: Ai așteptări nerealiste de la cei din jur, dar scapi din vedere faptul că tu, la rândul tău, trebuie să oferi mai mult și să faci mai bine pentru tine. Ca regulă generală, ai grijă de tine, și apoi de ceilalți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4556 secunde