HOROSCOP

215
HOROSCOP - horoscop-1449155578.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă nemulțumirile tale vor rămâne în anonimat, supărările vor fi și mai mari. Ideea este că nu trebuie să ții numai pentru tine lucrurile care nu sunt conforme cu principiile companiei pentru care lucrezi.

Taur: Deciziile tale vin la pachet cu câteva sentimente de neputință și disperare, asta pentru că au fost luate cu strângere de inimă. Orice pe lumea asta numai să nu fii pus în situația de a spune concret pe ce drum vrei să o iei.

Gemeni: Ești un om de cuvânt, care face mereu ce promite. Dar când o persoană apropiată ție începe să facă nazuri dintre cele mai ieșite din comun, schimbi foaia. Ai și tu un cuvânt de spus.

Rac: Problemele din familie te fac să fii din ce în ce mai închis. Nu te mai interesează viața socială, și nu reușești de niciun fel să fii mai activ. Ai nevoie de un repaus. Epuizarea ta a atins gradul suprem.

Leu: Pui la încercare pe cineva din anturajul tău, dar regreți gestul în cele din urmă. Este adevărat că ce nu știi nu te afectează, dar nu este un principiu de viață ce trebuie urmat pe termen lung. Mai lucrează la asta.

Fecioară: Ai mare grijă la problemele de sănătate, care tind să se cam agraveze în această perioadă. Adevărul este că nici nu ai grijă de tine, deci nu ai motive să te plângi. Încearcă să fii mai cu picioarele pe pământ.

Balanță: Dorința ta de a fi mereu în centrul atenției transformă totul într-un dezastru. Iei cele mai proaste decizii și faci cele mai rele alegeri. Nu mai bine stai tu în ban-ca ta data viitoare?

Scorpion: Primești prea multe întrebări referitoare la viața ta personală, dar decizi că acest lucru nu trebuie să îți strice buna dispoziție. Deși nu vrei să recunoști, unele lucruri te cam scot din sărite.

Săgetător: Primești indicații referitoare la cum să dai startul unei noi afaceri, dar ceva nu îți mi-roase bine. Decizi să faci câteva cercetări, poate vei afla cum stă treaba de fapt.

Capricorn: Slăbiciunea ta pentru o anumită persoană se traduce în zile de chin. Cineva decide să facă glume proaste pe seama ta, și nu reușești deloc să scapi de acest individid. O să te cam streseze.

Vărsător: Ai simțul umorului foarte bine pus la punct, motiv pentru care cei mai buni prieteni ai tău te invită la toate petrecerile posibile. Îți este greu să îi refuzi mai ales că grupul vostru este un adevărat generator de distracție și râsete.

Pești: Chiar dacă zilele călduroase au trecut, pentru tine plimbările în aer liber au scop terapeutic. Și sunt un bun motiv să te întâlnești mai des cu acea persoană pe care o iubești. Iubirea este în aer, cel puțin în cazul tău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : Un insensibil,  de trei ori la rând
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : Blondă și sexy, pusă la muncă grea
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Fun : Orice, dar nu-ți supăra nevasta!
Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Fun : Clipe grele.  Are prea multe soții!
Joi, 03 Decembrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 02 Decembrie 2015
Stire din Fun : Cadoul perfect pentru iubită
Pagina a fost generata in 0.713 secunde