HOROSCOP

223
HOROSCOP - horoscop-1473250716.jpg

Articole recomandate

Berbec: Grație intuiției, găsiți o soluție originală la o importantă problemă de serviciu. Pentru a o aplica, însă, ar trebui să faceți ore suplimentare. Vă sfătuim să nu ezitați.

Taur: Este posibil să aveți probleme cu banii, dar vă sfătuim să nu disperați, pentru că după-amiază vi se oferă o șansă neașteptată. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

Gemeni: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă studiului. Puteți să vă valorificați cunoștințele teoretice acumulate până acum.

Rac: Aveți șanse să rezolvați cu bine o problemă sentimentală. Dimineață, un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere pe care a început-o de curând.

Leu: Dimineață s-ar putea să fiți nemulțumit pentru că vi s-a anulat o delegație. Vă sfătuim să nu vă enervați. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor lungi.

Fecioară: Pe plan profesional, schimbări în bine: fie găsiți un alt loc de muncă, mai bine plătit, fie sunteți avansat. Partenerul de viață nu este încântat, pentru că va trebui să munciți mai mult.

Balanță: Dimineață vă îmbunătățiți simțitor situația financiară. S-ar putea să primiți o moștenire sau plata pentru o lucrare încheiată de curând. Puteți să faceți investiții.

Scorpion: Vă simțiți în formă și sunteți hotărât să profitați de situație. Puteți avea succes în afaceri, în călătorii și pe plan sentimental. Reușitele de la serviciu vă entuziasmează.

Săgetător: Pe plan social și profesional, pot avea loc schimbări importante. La serviciu sunteți apreciat pentru stilul de lucru. Spre seară, este posibil să mergeți la o petrecere cu prietenii.

Capricorn: S-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu vă lăsați demoralizat! Ca să evitați un scandal, vă recomandăm să fiți mai atent la ce spuneți.

Vărsător: Sunteți apreciat în societate, dar și în familie. Pen-tru a încheia o afacere avantajoasă, vă sfătuim să vă folosiți farmecul personal.

Pești: Intenționați să porniți o afacere, dar aveți de făcut mai multe drumuri, pentru acte. După-amiază vă pregătiți să plecați într-o călătorie împreună cu un tânăr din familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Septembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 06 Septembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Septembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 03 Septembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 02 Septembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 01 Septembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 27 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 26 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3023 secunde