Horoscop

257
Horoscop - horoscop-1482062661.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua de astăzi este specială. Deși nu ai rezolvat prea multe probleme, vei primi o veste minunată. În final, totul se va termina cu bine. Ai grijă totuși cui dai bani cu împrumut.

Taur: Nu crezi până nu vezi cu ochii tăi dacă lucrurile stau chiar așa. Altă dată ar fi bine să iei singur decizii. În orice caz, săptămâna începe cu mult stres.

Gemeni: Ai muncit foarte superficial în ultima vreme și te-ai trezit fără proiecte finalizate la timp. Adevărul este că mai multă ambiție nu ar strica. Mai ales acum, pe ultima sută de metri.

Rac: Vrei să faci schimbări, multe, pe toate planurile. Ai mare grijă ce decizii iei în acest sens, pentru că riști să fii tu cel păgubit. Așteaptă să treacă Crăciunul și ia o decizie clară.

Leu: Ai energia necesară, dar nu și curajul de care ai avea nevoie. În final, stocul tău de chef de muncă se epuizează drastic. Vezi cum faci să nu o dai în bară.

Fecioară: Ai primit vestea cea mare și parcă lucrurile merg mult mai bine acum. Adevărul este că de mult timp așteptai să se rezolve acea veche problemă.

Balanță: Acum este momentul să spui tare și clar ce probleme te apasă. Nu mai fi timid, spune-ți părerea și vei vedea că lucrurile se vor așeza treptat. Mai ales că tu ești bine văzut la locul de muncă.

Scorpion: Schimbarea din viața personală te pune într-o lumină favorabilă, mai ales că ești un alt om. Noul statut te va ajuta mult mai mult decât ai sperat vreodată. Ești pe val.

Săgetător: Planuri peste planuri și nimic concret. Se întâmplă ceva cu relația voastră și ar trebui să te gândești serios la ce vrei. Totuși, fii precaut în luarea deciziilor.

Capricorn: Supărări, dar parcă tu le cauți cu lumânarea. Ai putea să încerci să nu îi mai eviți atât de mult pe cei care îți vor binele.

Vărsător: Un prieten adevărat este o bijuterie. Tu știi acest lucru și de aceea ar trebui să te pui pe prețuit prietenii. Recunoaște că te porți cam neglijent cu ei.

Pești: Ceva nu merge bine la locul de muncă și observi fără prea mult efort acest lucru. Un coleg are nevoie disperată de ajutorul celorlalți, iar tu ar trebui să dai tonul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4001 secunde