HOROSCOP

221
HOROSCOP - horoscop-1484075075.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă sfătuim să rezolvați problemele importante în prima parte a zilei, când aveți mai multă energie. Dorința de libertate poate duce la deteriorarea relațiilor cu persoana iubită. 


Taur: Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante pe plan sentimental. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție și să nu vă grăbiți să luați decizii pe care le-ați putea regreta. 


Gemeni: Sunteți nemulțumit de atmosfera creată de un coleg la serviciu. Faptul că vă revoltați fără motiv într-un cerc de prieteni îi poate face pe aceștia să vă izoleze.


Rac: Partenerul de viață nu este de acord să faceți noi cheltuieli pentru casă. Vă sfătuim să discutați cu calm. După-amiază faceți o deplasare scurtă în interes de afaceri. Evitați speculațiile!


Leu: Dacă vă pregătiți pentru o călătorie lungă, nu aveți de ce să vă faceți griji. Totul va decurge conform planurilor. S-ar putea ca prietenii să nu fie încântați dacă le refuzați ajutorul. N-ar strica să fiți mai diplomat.


Fecioară: S-ar putea să aveți probleme la serviciu, pentru că nu reușiți să faceți ce v-au cerut șefii. Nu este indicat să faceți tranzacții financiare. Dacă puteți, amânați deciziile importante în afaceri.


Balanță: Un prieten apropiat vă ajută să lămuriți o bârfă lansată de o femeie pe seama dumneavoastră. Totul va reveni la normal mai repede decât vă așteptați.


Scorpion: Nu sunteți prea bine dispus și aveți o mulțime de probleme, atât la serviciu, cât și acasă. Aveți tendința de a vă răzvrăti, ceea ce vă poate conduce la certuri. 


Săgetător: Aveți multă energie și sunteți hotărât să terminați o lucrare începută mai demult. S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Vă sfătuim să nu îl refuzați.


Capricorn: Vă este greu să țineți ritmul la serviciu, spre nemulțumirea colegilor și a șefilor. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu vă ocupați destul de familie.


Vărsător: S-ar putea ca familia să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare. Vă sfătuim să fiți atent la ce spuneți. Nu fiți impulsiv! După-amiază primiți o sumă importantă de bani de la o rudă apropiată și rezolvați neînțelegerile cu partenerul de viață.


Pești: Este posibil să fiți stresat din cauza problemelor de serviciu. Vă sfătuim să nu refuzați ajutorul oferit de colegi. Chiar dacă aveți probleme profesionale, vă sfătuim să nu neglijați planul sentimental.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Colaborare fructuoasă
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Cu aromă de... cafea
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : La teatru
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Nevasta păcălită
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Probleme cu memoria
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Facem sau nu târgul?
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Soacră, soacră, poamă acră
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Îngerașul e coleg cu mine
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Cu puțin noroc scapi de durerile de cap
Miercuri, 11 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Oficializăm sau nu relația?
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.8803 secunde