Horoscop

216
Horoscop - horoscop-1485518148.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primiți musafiri de departe și sunteți nevoit să vă schimbați complet programul. O rudă sau un prieten ar putea să vă solicite ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. 


Taur: Sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune participarea într-o afacere, vă sfătuim să o luați în considerare. Țineți cont și de opinia partenerului de viață! 


Gemeni: Un bărbat mai în vârstă vă ajută să rezolvați o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveți încredere în sfaturile lui și să vă temperați orgoliul. Spre seară aflați despre problemele de sănătate ale unei cunoștințe și vă schimbați programul. 


Rac: Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă și în relațiile cu partenerul de viață. Vă sfătuim să vă păstrați calmul. Orice afirmație necontrolată riscă să tensioneze relațiile sentimentale. 


Leu: Este posibil să fiți anunțat că va trebui să faceți ore suplimentare la locul de muncă, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent. Temperați-vă nervozitatea, există riscul să declanșați o ceartă cu urmări foarte neplăcute. 


Fecioară: Partenerul de afaceri ar putea să vă reproșeze că nu vă implicați suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Relațiile cu partenerul de viață ar putea fi și ele tensionate. 


Balanță: Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Dacă sunteți pieton, circulați cu atenție și evitați traversările prin locuri periculoase! Situația financiară s-ar putea îmbunătăți în scurt timp.


Scorpion: În plan sentimental s-ar putea să simțiți nevoia de un scurt răgaz în care să vă detașați puțin și să analizați la rece evoluția relației. Persoana dragă ar putea interpreta greșit atitudinea dumneavoastră! Fiți ponderat în afirmații! 


Săgetător: Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscați un eșec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ascultați cu atenție sfaturile oferite de o persoană cu experiență! 


Capricorn: O întârziere independentă de voința dumneavoastră s-ar putea solda cu ratarea unei oportunități favorabile în afaceri. Nu merită să vă consumați, pentru că astăzi sunteți predispus la dureri de cap. 


Vărsător: Aveți multe drumuri de făcut și survin diverse întârzieri cauzate de incidente neprevăzute. Atenție, există riscul să pierdeți o sumă de bani din cauza neatenției! Oricât de agitată și obositoare ar fi ziua de azi, nu vă descărcați nervii asupra familiei! 


Pești: S-ar putea să fiți indispus din cauză că ați pierdut o colaborare sau că ați făcut o investiție nerentabilă. Diverse încurcături și întârzieri ar putea să vă dea senzația că toți și toate sunt împotriva dumneavoastră.


Sursa: eastrolog.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.8103 secunde