Horoscop

282
Horoscop - horoscop-1488114235.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai o nouă strategie. Alternezi orele de muncă intensă cu cele de relaxare, doar că în momentul de față nu prea poți. Ești solicitat la locul de muncă și nu poți sta departe de zgomotul străzii. 


Taur: Faci exact pe dos față de ceea ce îți spun cei de la muncă. Să nu te mire dacă se ridică tonul și vei fi sancționat. Ai impresia că tu ai dreptate și nu vezi motivul pentru care cei din jur devin isterici.


Gemeni: Îți place să lași impresia că poți cuceri pe oricine, oriunde și oricând. În realitate, cu greu intri în vorbă cu o persoană de sex opus, iar când o faci spui doar cuvinte nepotrivite.


Rac: Te victimizezi întreaga zi, cauți un umăr pe care să plângi, iar atunci când nu îl găsești îi acuzi pe cei din jur. Cei din familie nu trebuie să se încarce cu toate problemele tale, așa că încearcă să îi asculți pe cei dragi.


Leu: Ai tendința de a respinge orice idee din partea altora. Ascultă cu atenție ce au alții de spus, iar în cazul în care nu ești de acord cu opiniile lor, asigură-te că aduci argumentele potrivite pentru a-i contrazice.


Fecioară: Astăzi vezi cum multora din jurul tău li se face o nedreptate și încerci pe cât posibil să atragi atenția celor care o fac. Șanse de reușită nu prea ai, chiar și tu vei cădea victimă celor puși pe făcut rău.


Balanță: Cu cât te apropii de un obiectiv, cu atât apar mai multe piedici puse chiar de cei din jur. Colegii de muncă par a-ți sabota toată munca din ultima vreme și o fac cu zâmbetul pe buze.


Scorpion: Încrederea în ceilalți ți-a scăzut dramatic după niște evenimente neplăcute și acum îi judeci pe toți cei din jur. Unele persoane se vor simți jignite de lipsa ta de încredere, așa că încearcă pe cât posibil să o ascunzi cel puțin o perioadă.


Săgetător: Ai nevoie de sfaturi și totuși ești mult prea orgolios pentru a le accepta de la alții. Unii par că au găsit cheia succesului, dar tu vrei să o găsești de unul singur fără să fii ghidat de cei din jur.


Capricorn: Ești sensibil la ceea ce crede familia despre tine și te dovedești extrem de orgolios. Ți se sugerează că ai niște laturi destul de întunecate care pun adesea stăpânire pe tine și ar fi cazul să te schimbi.


Vărsător: Ți se comunică niște schimbări de ultimă oră care te afectează la salarizare. Sunt posibile discuții pe ton ridicat cu cei de la muncă, iar în cele din urmă ești nevoit să accepți situația.


Pești: Te preocupă ca adevărul să iasă la suprafață indiferent cu ce costuri, doar că unii au mai multă influență decât tine și atunci nu prea poți să faci dreptate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5323 secunde