Horoscop

276
Horoscop - horoscop-1490621715.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi toleranța ta scade spre zero și tocmai acum trebuie să porți discuții importante. Ai mult de muncă la capitolul diplomație pentru că nimeni nu se simte bine în urma cuvintelor tale. 


Taur: Primești un ajutor ca din senin și te bucuri pentru modul în care unii sar să te ajute. Ai vrea să îi răsplătești cumva, dar nu dispui de resurse financiare și nici de timp.


Gemeni: Ești mai motivat decât de obicei să muncești, chiar dacă nu este vorba despre vreo mărire de salariu. Ți se recunosc niște merite, se vorbește frumos despre tine. 


Rac: Dacă ești în căutarea unor noi soluții pe plan profesional, astăzi nu este cel mai potrivit moment. Ai nevoie de un nou loc de muncă și faptul că nu reușești să îl găsești aduce foarte multă tensiune.


Leu: Trebuie să faci neapărat ordine într-o situație pe care tot ai amânat-o și nu ai vrut să o pui la punct. Nu găsești pe moment cheia problemei, dar rememorând situația vei descoperi și rezolvarea ei.


Fecioară: Este un moment al marilor despărțiri astăzi, deci pregătește-te pentru niște momente delicate. Faptul că trebuie să te desparți de o persoană la care ții nu îți este pe plac, dar înțelegi motivele pentru care veți sta departe.


Balanță: Dragostea ți-a dat dintotdeauna aripi și te-a motivat, dar ești pe cale să îți schimbi un pic viziunea despre relații. Iubești și ești iubit doar că dovezile de iubire pe care le primești sunt prea mult pentru tine. 


Scorpion: Sfera relațională este puternic afectată astăzi de tot felul de neînțelegeri ce apar din senin. Ești nevoit să suporți niște comentarii răutăcioase din partea unor colegi de muncă. 


Săgetător: Vrei să-i înveți pe cei din jur lecția toleranței și în acest sens le oferi un exemplu personal. Din păcate ideea principală nu este prinsă de nimeni și din acest motiv încercarea ta nu este apreciată.


Capricorn: Momente cu adevărat stresante te așteaptă la locul de muncă, unde o situație neprevăzută îți dă palpitații. Ceva nu a mers conform planului și de aici până la a-ți pierde credibilitatea este un singur pas.


Vărsător: Pornirile adolescentine de astăzi te pot băga în probleme serioase. Consideri că ai trecut de perioada în care aveai nevoie de sfaturile altora și atunci faci exact ceea ce îți trece prin cap. 


Pești: În cercul de prieteni ești privit ca un adevărat model, iar sfaturile tale sunt luate în serios. Nu același lucru se întâmplă și acasă, unde membrii familiei te tratează ca pe un copil. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9221 secunde