Horoscop

257
Horoscop - horoscop-1493638956.jpg

Articole recomandate

Berbec: Reușiți să vă redresați bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiți la serviciu. Puteți să vă faceți planuri pentru o călătorie în interes propriu.


Taur: Vă cumpărați un obiect de valoare, cu ajutorul unei rude apropiate. La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată.


Berbec: Sunteți foarte hotărât și reușiți să terminați cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Este momentul să culegeți roadele muncii depuse în ultima vreme.


Rac: Sunteți ambițios, iar asta se simte atât în activitatea profe-sională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor problemele de serviciu și de acasă.


Leu: Aprecierile șefilor vă pot atrage invidia colegilor. Partenerul de viață vă reproșează că vă preocupă prea mult problemele de serviciu.


Fecioară: Încrederea în propriile forțe vă stimulează spiritul de inițiativă. Aveți calități de bun organizator și se pare că nimic nu poate să vă stea în cale. Relațiile cu partenerul de viață sunt armonioase și petreceți clipe plăcute în familie. 


Balanță: Aveți ocazia să faceți pași importanți în afaceri și în societate. Înarmați-vă cu răbdare, pentru că rezultatele se vor vedea mai târziu.


Scorpion: Șefii vă recunosc competența, dar să nu vă așteptați la aprecierea colegiilor! Nu este recomandabil să spuneți chiar tot ce gândiți! Cei din jur nu vor fi încântați.


Săgetător: Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Dimineață aveți succes în afaceri. 


Capricorn: Se pare că nu aveți timp să vă trageți sufletul, însă hotărârea și autodisciplina vă ajută să terminați tot ce v-ați propus. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă.


Vărsător: Este un moment favorabil pentru a începe o activitate nouă și a vă asuma noi responsabilități. Puteți avea succes în activități intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate.


Pești: Dimineață sunteți hotărât să vă ordonați ideile și să demarați o afacere împreună cu un prieten. Vă sfătuim să acceptați sfaturile unei femei și ajutorul partenerului de viață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.608 secunde