Horoscop

219
Horoscop - horoscop-1499340913.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă va ajuta să intrați în afaceri. Evitați investițiile inutile.

Taur: Un prieten vă propune o colaborare. Vă sfătuim să acceptați, pentru că sunt șanse să scăpați de problemele financiare.

Gemeni: O întâlnire neateptată vă dă programul peste cap. Se pare că faceți cunoștință cu o persoană cu care veți putea face afaceri. Vă sfătuim să vă abțineți de la speculații.

Rac: Aveți un spirit practic deosebit și prindeți din zbor o afacere profitabilă. Vă recomandăm să nu luați nicio decizie importantă fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Leu: Cel mai bine ar fi să nu începeți nimic nou până nu terminați treburile urgente. Comunicați cu multă ușurință și aveți posibilitatea să vă faceți prieteni noi.

Fecioară: Sunteți într-o formă deosebită, de care vă sfătuim să profitați. Este o zi bună pentru investiții, dar și pentru relațiile sentimentale. Pe plan financiar nu aveți probleme, iar cu sănătatea stați bine.

Balanță: Intuiția vă poate ajuta să rezolvați probleme importante, dar ar fi bine să țineți seama și de părerile partenerului de viață.

Scorpion: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă și intenționați să vă apucați de afaceri. Aveți șanse mari de reușită. Stați bine cu sănătatea, dar nu neglijați odihna.

Săgetător: Ar fi bine să puneți în practică ideile de afaceri. La nevoie, nu ezitați să împrumutați bani de la o rudă mai în vârstă! Ar trebui să vă sfătuiți și cu partenerul de viață.

Capricorn: Vă vizitează un prieten de familie care vă propune o colaborare pe termen lung. Spre seară, vă schimbați programul și acceptați să mergeți la o petrecere.

Vărsător: Planurile de afaceri încep să se materializeze. Nu este exclus să începeți o activitate nouă, cu șanse de reușită. Se întrevede o călătorie în care puteți avea satisfacții pe plan material și sentimental.

Pești: Este o zi bună pentru a vă consolida relațiile sociale și de afaceri. Aveți ocazia să faceți investiții care vă vor aduce profituri frumoase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5318 secunde