Horoscop

225
Horoscop - horoscop-1508432223.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nemulțumirile vin din faptul că ai lăsat pe azi ce puteai face de ieri. Te simți aglomerat până peste cap, ai nevoie de ajutor, dar nu primești. Ideal ar fi să începi să te organizezi mai eficient, căci, în sens contrar, vei claca mai mult ca sigur.

Taur: Prea multe întrebări pentru a primi un simplu răspuns. Așa te simți din cauza unor colegi care par să ascundă de tine lucruri importante. Nu te implica în scandaluri care ți-ar putea face rău.

Gemeni: Nu mai dai importanță sfaturilor pe care le primești de la rude și prieteni, pentru că vrei să fii propriul sfătuitor. Ai un dialog interior care te ajută să faci față tuturor greutăților.

Rac: Dai înapoi atunci când cei din grupul tău îți spun că minciunile tale au ieșit la iveală, în ciuda faptului că ai încercat din răsputeri să le ascunzi prin diverse mecanisme. Încearcă să rezolvi această problemă.

Leu: Ești pe drumul cel bun dacă este să vorbim despre curajul de a spune lucrurilor pe nume. Ai ajuns la concluzia că nu ai nimic de pierdut și ai reușit să te eliberezi de multe dintre temerile care te țineau pe loc.

Fecioară: Ai mare încredere în cei din familia ta, dar vei avea marea surpriză de a primi o mare lovitură. Înainte de a arunca cu acuze, amintește-ți că ceilalți oameni nu se fac vinovați de alegerile tale.

Balanță: Ai asul în mânecă, motiv pentru care nimic nu-ți mai pare greu de dus la bună îndeplinire. Ai mare grijă totuși că nu toate intențiile celor cu care interacționezi sunt bune.


Scorpion: Nu te dai bătut atunci când vine vorba de îndeplinirea visurilor pe care le ai. Încă de la începutul săptămânii, emani o energie care-i molipsește pe cei din jur cu optimism.Tot ce vrei

Săgetător: Ai o stare greu de a fi descrisă, tocmai pentru că oboseala începe să își arate colții. Nu te mai gândi la ziua de mâine, lasă deoparte planurile pe termen lung și axează-te pe ziua de azi.

Capricorn: Înflorești foarte mult informațiile primite de la o persoană mai în vârstă. Ideal ar fi să privești direct în față problemele, căci doar așa vei reuși să le rezolvi cât mai bine. Avantajele sunt de partea ta dacă adopți o gândire pozitivă.

Vărsător: Traversezi o perioadă prielnică din punct de vedere financiar, dar riscurile pe care ți le-ai asumat sunt foarte mari. Ai dat dovadă de un curaj ieșit din comun, motiv pentru care cei din jur au numai cuvinte de laudă la adresa ta.

Pești: Ai încercat să schimbi mentalitatea unor prieteni pe care îi consideri depășiți de tot ce înseamnă viață. Nici pe plan social, dar nici pe cel personal, nu se descurcă. Vrei să îi ajuți, dar ei refuză orice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4485 secunde