Horoscop

240
Horoscop - horoscop-1517231696.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei reușești să-ți impui punctul de vedere, dar nu analizezi situația așa cum ar trebui, astfel că sunt posibile mici blocaje.

Taur: Dacă vei aplica toate ideile pe care le ai în minte, o să obții unele avantaje financiare. Atenție la efort! Sănătatea îți dă de furcă în zilele ce vin.

Gemeni: Concentrare maximă la locul de muncă și totul va decurge așa cum îți dorești. Nu lăsa anumite activități de pe o zi pe alta, nu vei face altceva decât să te aglomerezi.

Rac: Calculează-ți întotdeauna riscurile, mai ales dacă începi noi activități. Situația financiară ar avea nevoie de o scurtă analiză, iar cheltuielile care suportă amânare ar trebui lăsate pentru zilele următoare.

Leu: Nu trebuie să dai prea mare atenție persoanelor invi-dioase, care încearcă să-ți bage bețe în roate. Urmează-ți instinctele și fă lucrurile exact așa cum ți-ai propus. Reușitele nu vor întârzia să apară.

Fecioară: Cineva din anturaj s-ar putea să-ți propună să te lansezi într-o afacere, posibil să fie ceva legat de exporturi. Nu ai nimic de pierdut, deci ascultă ce are de zis.

Balanță: Este o perioadă ideală pentru a face schimbări în plan profesional. Cât privește viața amoroasă, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine.

Scorpion: O mică excursie te-ar putea ajuta să scapi de rutină. Dă de veste prietenilor și începe să-ți faci de pe acum bagajele.

Săgetător: Dacă ai de luat o decizie importantă, nu ezita să apelezi la ajutorul prietenilor. Ai în preajma ta oameni care te susțin din toate punctele de vedere.

Capricorn: Multe cheltuieli și multă alergătură. Cam așa se traduce săptămâna care tocmai a început. Atenție la suprasolicitare!

Vărsător: Plănuiești de multă vreme o vacanță pe cinste, însă abia acum poți face rost și de banii necesari. Trebuie doar să faci alegerile corecte.

Pești: Din dorința de a lua apărarea cuiva te implici în discuții care nu te privesc. Mai bine te concentrezi asupra planurilor începute și a detaliilor care mai sunt de pus la punct.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 19 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9324 secunde