Horoscop

198
Horoscop - horoscop3-1520255699.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi, ai toate motivele din lume să te bucuri de viață. Cu sănătatea stai perfect, iubirea este de partea ta, la serviciu ești apreciat. Fii recunoscător pentru tot ceea ce ți se întâmplă bun.

Taur: Ai persoane în viața ta cărora chiar le pasă de tine. Dar tu nu vrei să accepți acest lucru nici în ruptul capului. Te simți fără putere, fără energie, și vrei parcă să intri într-o scorbură din care să nu mai ieși.

Gemeni: Timpul este foarte limitat, iar nivelul tău de stres crește din ce în ce mai tare. Nu ai idee cât de mult însemni pentru cineva din viața ta, fapt pentru care te plângi mereu de lipsă de iubire. Nu este cazul, crede-ne!

Rac: Ai nevoie de un plan bine pus la punct pentru a face față cu brio unor situații tensionate. Tăria de caracter este cea mai importantă calitate de care dispui, fiind și soluția salvatoare pentru aceste momente.

Leu: Pornești de la premisa că lucrurile bune trebuie să se întâmple doar celor care fac bine. De aceea, privești în urmă cu părere de rău, și realizezi că nu ai fost mereu cel mai generos om.

Fecioară: Ai un noroc parcă picat din stele azi. Ca din senin, un telefon primit te anunță că vei avea parte de o sumă de bani. Meritele îți sunt răsplătite în cele din urmă, de aceea întreaga zi este una plină de fericire.

Balanță: Ești un om echilibrat. Nimeni nu știe mai bine ca tine prin câte ai trecut ca să ajungi aici. De aceea, vei privi cu indulgență către oamenii care nu reușesc să fie în concordanță cu dorințele lor.

Scorpion: Ești pe drumul cel bun atunci când vine vorba de eliminarea unor obiceiuri negative, care ți-au făcut viața un coșmar în ultimul timp. Ai luat atitudine și totul începe să capete contur.

Săgetător: Nu mai încape îndoială că ești cel mai bun, iar șefii au făcut alegerea perfectă atunci când te-au propus să îi reprezinți într-o problemă importantă. Dar au și așteptări pe măsură.

Capricorn: Răspunsurile cele mai bune vin din interiorul tău, motiv pentru care nici nu trebuie să mai cauți confirmări. Dacă inima este mulțumită cu o decizie luată de tine, atunci înseamnă că ai fost în acord cu trăirile tale.

Vărsător: Este inexplicabil cum un om plin de viață ca tine nu mai reușește să simtă bucuria vieții. Ceva neplăcut se întâmplă cu inima ta, fapt pentru care trebuie să reflectezi asupra situației.

Pești: Nu mai regreta că nu poți da timpul înapoi pentru a repara o greșeală care îți stă pe suflet. Este omenește să nu faci întotdeauna lucrurile ca la carte, deci ar trebui să te ierți și să mergi mai departe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Februarie 2018
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 27 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5374 secunde