Horoscop

182
Horoscop - horoscop3-1523276183.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți ocazia să intrați într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiți. După sărbători, totul este confuz, deci indicat ar fi să mai așteptați. S-ar putea să nu luați decizii inspirate. Aveți șanse de reușită dacă dați dovadă de răbdare.

Taur: Din cauza dificultăților financiare prilejuite de cheltuielile pentru Paște, nu vă simțiți în largul dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri!

Gemeni: S-ar putea să fiți dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneți la suflet! Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor cu adevărat importante.

Rac: S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că refuzați să mergeți din nou în vizită la rude. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri. După-amiază, o prietenă vă cere un împrumut.

Leu: Aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveți încredere și să vă temperați orgoliul. Vă sfătuim să vă puneți ordine în idei.

Fecioară: Vă indispune un eșec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveți impresia că nu vă reușește nimic. Sunt doar gânduri fără bază reală.

Balanță: Ziua de azi vă poate duce la situații neprevăzute în cadrul relației de cuplu sau al parteneriatelor. Cineva pe care contați într-un proiect se poate răzgândi.

Scorpion: Chiar dacă unele evenimente sunt în contradicție cu așteptările pe care le aveți sau par să scape de sub control, tot ce puteți face astăzi este să stați pe margine și să observați întregul context, cât mai detașat cu putință.

Săgetător: Oboseala acumulată în ultimul timp își pune amprenta pe chipul dumneavoastră. Un stil de viață cât mai sănătos și odihnă multă sunt cheia pentru rezolvarea problemelor.

Capricorn: Focusul se află astăzi în zona carierei și puterii. Aspectele sunt destul de tensionate și indică apariția unor tensiuni în relațiile cu șefii sau cu alte persoane autoritare.

Vărsător: S-ar putea ca astăzi să aveți sentimentul că ați greșit undeva, în deciziile pe care le-ați luat cu privire la un loc de muncă sau un proiect pe care vi l-ați asumat fără să aveți toate detaliile.

Pești: Ziua de azi anunță fluctuații financiare și chiar pierderi prin intermediul său din cauza unui partener de afaceri sau a partenerului de viață. Atenție mare la actele pe care le semnați!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.1217 secunde