Horoscop

361
Horoscop - horoscop3-1524834131.jpg

Articole recomandate

Berbec: Situația materială se va îmbunătăți într-o oarecare măsură. Vei primi oferte de colaborare care se vor dovedi cât se poate de avantajoase. Dar vor trebui studiate cu atenție.

Taur: Unele activități pe care le-ai considerat finalizate se vor dovedi a nu fi soluția ideală, motiv pentru care va trebui să revii asupra lor. Poți semna acte financiar-contabile sau diferite contracte.

Gemeni: Un contract avantajos ar putea fi semnat în prima parte a zilei. Este posibil să te asociezi în muncă sau în afaceri. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri.

Rac: Interesul pentru chestiunile financiare va fi foarte mare și în acest interval și te vor ține cu sufletul la gură. Colaborările cu cei din jur îți vor ridica unele probleme, așa că fii prevăzător.

Leu: Nu vor lipsi ocaziile de a-ți petrece timpul liber într-un mod plăcut, în compania prietenilor. Un proiect mai vechi ar putea fi pus în practică, ocazie cu care vei avea posibilitatea de a câștiga o sumă de bani.

Fecioară: Ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive, deoarece relația ta cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiați s-ar putea deteriora. În continuare, te preocupă relația cu persoana iubită.

Balanță: Dacă v-ați îndrăgostit de curând, s-ar putea ca prietenii să nu fie de acord cu noua dvs. relație, dar, uneori, e bine să țineți cont mai mult de ceea ce vă dictează inima.

Scorpion: Sunteți atât de preocupat de planuri, încât pierdeți din vedere faptul că timpul zboară și nu mai aveți când să puneți în practică tot ce-ați "notat" pe hârtie. Aveți grijă însă și de cei dragi.

Săgetător: Vă doriți o seară liniștită în mijlocul familiei, dar s-ar putea să fiți desemnat să reprezentați firma la un eveniment important. Nu ratați această oportunitate!

Capricorn: Dorința de a te implica în activități mai deosebite te poate aduce în situația de a-ți asuma riscuri inutile. Încearcă să fii mai ponderat, altfel vei face greșeli ce te vor costa mult în viitorul apropiat.

Vărsător: În prima parte a zilei s-ar putea să ratați o întâlnire importantă și să vă enervați. Păstrați-vă calmul, dacă nu vreți să ajungeți într-o situație neplăcută! Ar fi bine să vă concentrați asupra chestiunilor care nu suportă amânare.

Pești: Relația cu partenerul de viață ar trebui să fie foarte bună. Este posibil ca situația financiară să nu fie grozavă, dar perspectivele sunt încurajatoare și puteți face împreună planuri de viitor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.59 secunde