Horoscop

226
Horoscop - horoscop3-1527597743.jpg

Articole recomandate

Berbec: Micile plăceri sunt cele care dau farmec vieții, așa că include-le și pe ele în program. Prea multă muncă strică, mai ales că șefii nu apreciază mai deloc eforturile tale. Deci, e timpul pentru distracție!

Taur: Ai venit dintr-o mică vacanță cu bateriile încărcate și debordezi de optimism. Începi activități pe mai multe planuri, dar nu uita că cei din jur nu țin ritmul cu tine și s-ar putea să generezi discuții pe un ton aprins.

Gemeni: Ai noroc cu carul! Fie câștigi la loto, fie îți găsești perechea ideală, fie promovezi un examen important. Astrele îți surâd și totul merge ca pe roate. Fericire maximă!

Rac: Încearcă să îți ajuți mai mult familia. Și nu neapărat cu bani, cât mai ales cu simpla prezență. Ești mai tot timpul plecat, iar cei din jur îți reproșează acest lucru. Și s-ar putea să aibă dreptate!

Leu: Ai făcut niște greșeli în trecut, iar acum trebuie să plătești. Ești copleșit de regrete, dar nu mai poți da timpul înapoi. Ai grijă ca măcar să nu le mai repeți pe viitor, chiar dacă vor mai exista tentații!

Fecioară: Nu stai prea bine cu sănătatea, ai și muncit mult în ultima perioadă, iar oboseala acumulată îți afectează semnificativ randamentul. Dacă poți, ia-ți câteva zile de concediu și relaxează-te la stațiune, la aer curat.

Balanță: Cheltui mulți bani pe toate prostiile. Încearcă să faci ceva economii sau chiar o investiție serioasă, care, la un moment dat, îți va genera profit și bunăstare.

Scorpion: Te macină invidia că cei din jur duc un trai mai bun decât al tău, dar nu faci nimic pentru a-ți schimba soarta. Decât să tragi cu ochiul în curtea vecinului, mai bine ai lua câteva decizii!

Săgetător: O cină romantică, pe malul mării sau pe malul lacului? Parcă nu sună prea rău. Partenerul de viață se va bucura foarte mult dacă îi faci o astfel de surpriză, iar răsplata va fi una pe măsură.

Capricorn: Ești foarte exigent în relațiile cu cei din jur. Nu-i un lucru rău, dar ai grijă să nu exagerezi. Nu toți sunt dispuși să-ți accepte replicile acide, iar rezultatele nu vor fi cele pe care ți le dorești.

Vărsător: Se lasă cu drum! O rudă din străinătate te invită într-o mică vacanță, iar oferta este de nerefuzat. Ai grijă la buget, pentru că vei fi tentat să cheltui foarte mult și riști să dai faliment!

Pești: Încet-încet, lucrurile încep să se așeze. Ai fost cam agitat în ultima perioadă, chiar îngrijorat, dar perioada tulbure a trecut. Nu uita că viața are suișuri și coborâșuri și trebuie să fii pregătit pentru orice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 24 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.9903 secunde