Horoscop

239
Horoscop - horoscop-1538137677.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi este clar, aveți idei originale, cu care partenerul de viață este de acord. Aveți spor la treabă și sunteți hotărât să nu lăsați nimic neterminat. Zi bună pe toate planurile.

Taur: În prima parte a zilei veți întâlni un om de afaceri cu experiență, care vă împărtășește câteva dintre secretele sale. Ar fi bine să luați aminte și să-i urmați sfaturile. 

Gemeni: Gândurile bune pe care le aveți azi vă ajută să reușiți. Nu vă ajung banii, împrumutați-vă de la o rudă mai în vârstă! Ar fi bine să vă sfătuiți cu partenerul de viață. 

Rac: Nici gând să vă puteți respecta programul, așa că este indicat să nu vă faceți un plan strict. Dimineață cunoașteți o persoană mai în vârstă, care vă oferă sfaturi utile în legătură cu o afacere. 

Leu: Multele drumuri scurte vă încurcă planurile. Vă recomandăm să amânați problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare. 

Fecioară: Sunteți într-o formă intelectuală deosebită și aveți șanse mari pe plan social și sentimental. Este o zi favorabilă comunicării. 

Balanță: Se ivește oportunitatea de a lua o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteți aborda probleme serioase din domeniul afacerilor. 

Scorpion: Aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară. Dimineață vă puteți ocupa de afaceri și aveți ambiția să terminați lucrări mai vechi. 

Săgetător: Luați decizii inspirate, care vă asigură reușita pe plan social și succesul în relațiile sentimentale. Este o zi favorabilă comunicării și călătoriilor de afaceri. 

Capricorn: Dimineață sunteți obosit și confuz, cu un simț practic scăzut. Vă sfătuim să vă odihniți mai mult și să vă limitați la activități de rutină.

Vărsător: Limitați numărul întâlnirilor cu prietenii și cu persoana iubită. După-amiază, s-ar putea să primiți o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt șanse să vi se propună o colaborare.

Pești: Aveți tendința să fiți idealist și să credeți că puteți rezolva totul, foarte ușor. Fiți mai realist, ca să nu aveți surprize neplăcute!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3406 secunde