Horoscop

213
Horoscop - horoscop-1543933269.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vrei, nu vrei, trebuie să recunoști că nu le știi chiar pe toate, ci întotdeauna ai ceva de învățat. Azi îți apare în cale o persoană mai matură și mai experimentată decât tine, care are numai sfaturi bune de dat. 


Taur: Toate par să meargă pe dos azi. Nici tu nu ești prea deschis la cooperare, dar nici colegii tăi de lucru nu au mai mult chef să participe la ceea ce propui. Ai senzația că toată lumea face opinie separată. 


Gemeni: Un plan mult prea bine stabilit, cu termene fixe și cu condiții stricte, se va dovedi a fi un eșec total în cazul în care te trezești cu o modificare peste noapte. Puțină flexibilitate nu strică! 


Rac: Ești un prieten de nădejde care rezonează la problemele altora. Tu știi imediat când cel de lângă tine trece prin momente critice și pui mult suflet în necazurile sale. 


Leu: Tihna familială este tot ce-ți dorești mai mult în acest moment și îți preiei sarcinile casnice fără să comentezi, conștient că viața de familie depinde și de implicarea ta. 


Fecioară: Faci parte dintr-un grup foarte ciudat, cu fiecare persoană ai alt mod de a comunica și relaționa. Unii te trag înapoi, alții te împing de la spate și cer rezultate rapide de la tine, iar tu ești unul singur și e greu să-i mulțumești pe toți. 
Balanță: Stai ca pe ghimpi în așteptarea unui răspuns oficial de la o instituție. Ți s-a spus să aștepți și asta ai făcut, dar nerăbdarea ta a ajuns la un nivel insuportabil, pentru că a trecut mult timp. 


Scorpion: Ceva lipsește pentru ca sufletul tău să se simtă bine, dar întotdeauna legea compensației intervine. Dacă lipsește iubirea, măcar te poți bucura de un ban în plus. 


Săgetător: Cariera este în centrul atenției tale acum, pentru că ești implicat într-un proiect de care depinde viitorul tău profesional. Ceea ce înveți acum își va arăta efectele în curând, deci nu pretinde rezultate imediate! 


Capricorn: Așteptai de multă vreme să se împlinească un mare vis, iar azi începe să se contureze din ce în ce mai clar în fața ta. A meritat așteptarea de vreme ce rezultatele sunt atât de promițătoare. 


Vărsător: Îți place tot ceea ce se anunță la orizont și încerci să faci pași mari spre acest scop care sună foarte bine. Încearcă să le faci pe toate corect, fără să scapi din vedere ceva. 


Pești: Nu trebuie să spui nu chiar la tot ce auzi azi, chiar dacă, la prima vedere, nu sunt opinii cu care ești de acord. Ceea ce la început te revoltă, după o vreme s-ar putea să joace un rol cheie în rezolvarea problemelor tale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Decembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 04 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Decembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 04 Decembrie 2018
Stire din Fun : Din logica unui avocat de succes
Luni, 03 Decembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 03 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Decembrie 2018
Stire din Fun : Aș vrea să te prezint nevesti-mii!
Pagina a fost generata in 0.8855 secunde