Horoscop

217
Horoscop - hor-1551040375.jpg

Articole recomandate

Berbec: Chestiunile legate de taxe, impozite, relațiile cu instituțiile financiare sau de moșteniri îți dau târcoale întreaga zi. Se întrevăd ceva rezolvări mărunte, dar sunt bune și acelea.


Taur: Astrele îți recomandă să te ocupi, pe îndelete, de relațiile parteneriale. Vrei nu vrei, partenerul de viață sau chiar și cei de afaceri îți solicită aportul. Sunt situații interesante, dinamice, dar care au farmecul lor. 


Gemeni: Activitățile de la serviciu predomină astăzi. Nici nu vrei să auzi de relaxare și plimbări, însă, de bună voie și nesilit de nimeni, deocamdată, lasă de o parte grijile zilnice. 


Rac: Cheful de aventuri și de distracții este accentuat. O zi minunată pentru aventuri de tot soiul. Nu te baza pe prieteni așa că pregătește tu tot festinul. Pentru alții, în funcție de logica lucrurilor, copiii sunt protagoniștii zilei. 


Leu: Treburile gospodărești îți dau de furcă astăzi. Ai spor în tot ce ține de activitățile domestice: o curățenie generală, o schimbare de decor sau poți alcătui planuri legate de spațiul locativ.


Fecioară: Dorința de drumeție îți dă târcoale și indicat ar fi să-i dai curs. Este o zi propice excursiilor în natură, mai ales pe malul unei ape. Pe de altă parte îți vine cheful și de ceva studii. Prietenii și rudele îți sunt alături.


Balanță: O zi în care te poți ocupa de cheltuielile casei sau familiei. Gândurile tale zboară numai la aspectele legate de chestiunile financiare. E drept că sunt importante, însă încearcă să te detașezi. 


Scorpion: Este o zi bună pentru tine. Verva te însoțește în permanență și aduci multă lumină și bucurie celor din jur. Profită de aceste stări și de izbânda obținută astăzi, pentru că orice minune ține trei zile. 


Săgetător: Astăzi ar fi indicat să te retragi din forfota vieții și să stai puțin de vorbă cu sufletul tău. Este un moment excelent pentru o autoanaliză și există șansa să descoperi lucruri interesante.


Capricorn: Întâlnirile sau conversațiile cu prietenii sunt cele mai indicate pentru această zi. Notele emoționale vor fi la ordinea zilei. Se pare că sufletul tău are acum nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri, astfel că astrele își trimit raze minunate în acest sens. 


Vărsător: Aspectele legate de carieră sau de imaginea ta în societate îți preocupă gândurile întreaga zi. Este un moment bun pentru a-ți reconfigura tot ce presupune relația ta cu zona socială. 


Pești: Spiritualitatea, arta, călătoriile în locuri îndepărtate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale zilei pentru tine. Îți vin în minte o mulțime de idei, care mai de care mai deosebite.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Februarie 2019
Stire din Fun : Femeile nu mint, doar omit adevărul
Luni, 25 Februarie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Stire din Fun : Psihologie în dublu sens
Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Stire din Fun : Greu cu orientarea în spațiu
Pagina a fost generata in 0.8182 secunde