Horoscop

215
Horoscop - hor-1551304727.jpg

Articole recomandate

Berbec: Luați inițiativă cât mai repede. Nu mai aveți timp de pierdut și de aceea ar trebui să aplicați tot ceea ce v-ați propus în ultimele săptămâni. Veți avea parte doar de satisfacții.


Taur: Ați avut parte de momente mai grele însă ați reușit să treceți peste ele cu brio. De acum veți fi mult mai atent la deciziile dumneavoastră, pentru a nu mai repeta greșelile din trecut.


Gemeni: Prietenii dumneavoastră sunt din ce în ce mai distanți și nu înțelegeți care este motivul. Ar fi indicat să vă analizați comportamentul și să vedeți dacă nu ați greșit dumneavoastră pe undeva.


Rac: Lăsați grijile deoparte și învățați să vă bucurați de micile plăceri ale vieții. Bucurați-vă de dragostea oferită de animalul dumneavoastră de companie sau de prăjiturile pe care le aveți în frigider. 


Leu: Greul a trecut și de acum aveți timp să vă bucurați de momentele liniștite petrecute alături de partenerul de viață. Astăzi conștiința dumneavoastră pune în evidență reexaminarea nevoilor emoționale.


Fecioară: Luați o pauză de la proiectul pe care îl aveți în desfășurare și relaxați-vă! Deși nu doriți ca cei din jur să vă perceapă ca pe o carte deschisă, pentru dumneavoastră va fi mai ușor astăzi să ascundeți mai degrabă ceea ce faceți decât ceea ce simțiți.


Balanță: Abilitățile dumneavoastră diplomatice ies în evidență astăzi, șeful și colegii fiind impresionați. La locul de muncă sunteți mult mai productiv decât de obicei. Debordați de energie și reușiți să duceți la bun sfârșit sarcinile în timp record


Scorpion: Astăzi ar trebui să acceptați toate propunerile. Veți avea mult de câștigat implicându-vă în diferite activități, chiar dacă în momentul de față vi se par banale.  


Săgetător: În ultimul timp v-ați cam ignorat prietenii, iar asta i-a făcut să își pună semne de întrebare. Nu își dau seama ce se întâmplă cu dumneavoastră. Purtați o discuție cu ei și rezolvați acest lucru.


Capricorn: Vă simțiți binecuvântat că aveți persoane în jurul dumneavoastră care vă iubesc necondiționat, dar încă simțiți că vă lipsesc câteva lucruri. Cei din jur vă susțin și vă ambiționează să vă îndepliniți obiectivele în carieră cu succes și hotărâre.


Vărsător: Atât timp cât sunteți dispus să lucrați în echipă, puteți face mai multe progrese decât v-ați fi așteptat. Pentru început, colaborarea cu ceilalți vi se poate părea că vă încetinește însă puteți realiza lucruri mărețe pe parcurs.


Pești: Ați muncit extrem de mult în ultimul timp și de aceea aveți nevoie de o vacanță. Căutați-vă repede o ofertă și faceți-vă bagajul! La muncă, lipsa de imaginație vă poate face probleme, însă colegii vor fi cei care vă vor impulsiona pozitiv.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Februarie 2019
Stire din Fun : O zi de naștere agitată
Joi, 28 Februarie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 27 Februarie 2019
Stire din Fun : "Și acum, la lucru!"
Miercuri, 27 Februarie 2019
Stire din Fun : Nu se poate dormi în asemenea condiții!
Miercuri, 27 Februarie 2019
Stire din Fun : Doamne, binecuvântează aceste bucate…
Miercuri, 27 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 26 Februarie 2019
Stire din Fun : O văduvă cu spirit antreprenor
Pagina a fost generata in 1.0721 secunde