HOROSCOP

158
HOROSCOP - horoscop41260500-1553868675.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu întâmpini niciun fel de problemă la capitolul încredere în sine, dar răbdarea îți joacă feste. Știi prea bine că, grăbindu-te, vei influența rezultatul final. Reușiți să păstrați un echilibru între cele două.

Taur: Pe plan familial lucrurile iau o întorsătură total neașteptată. Se încheie o etapă din viața ta, dar imediat începe o alta, iar rapiditatea cu care se întâmplă asta este… amețitoare.

Gemeni: Dacă mai ai puțină răbdare și nu schimbi lucrurile chiar înainte de a se schimba de la sine – adică în urma unei dorințe interioare, chiar mai spre seară vei vedea și primele rezultate destul de evidente.

Rac: Astrele vin azi în ajutorul dumneavoastră. E momentul să lăsați toate gândurile negre și să ieșiți din carapace. Se ivesc tot felul de oportunități și ar fi cazul să nu le mai dați cu piciorul. Unele sentimente pot dispărea din pricina refuzurilor repetate.

Leu: Astăzi e momentul să lăsați deoparte sarcinile pe care vi le-ați propus să le îndepliniți și să vă acordați mai multă atenție. Este momentul să vă relaxați. Zâmbiți!

Fecioară: Astrele vă sfătuiesc astăzi să vă decideți de care parte a jocului sunteți, pentru că este un moment-cheie, iar orice amânare poate schimba finalul jocului. Rezervați-vă un timp de relaxare și gândire doar pentru voi.

Balanță: Cel mai indicat este să nu faceți nicio achiziție astăzi, oricât de mică ar fi. Orice cheltuială făcută în acest moment vă va aduce mai multe necazuri decât ați putea crede.

Scorpion: Astrele vă găsesc astăzi cu capul în nori. Nu uitați că aveți de pus la punct niște proiecte și de luat niște decizii importante. Reveniți rapid cu picioarele pe pământ înainte să fie prea târziu și să regretați.

Săgetător: Astăzi este timpul să reflectați asupra problemelor din viața dumneavoastră care necesită mai multă atenție. Este momentul să analizați și să vă detașați.

Capricorn: Această zi este despre dumneavoastră. Spiritualitatea dumneavoastră atinge cote maxime, iar latura socială e pusă în evidență. Profitați de această stare bună pentru a lega noi legături de prietenie sau colaborări.

Vărsător: Există câteva gânduri care nu îți dau pace de ceva vreme. Fie că este vorba de a face o schimbare majoră în viața ta, pe planul profesional sau cel sentimental, astăzi e momentul să te decizi!

Pești: Cine va fi fericit în această zi? Tu, evident! Stresul, confuzia, neîncrederea, teama și oricare altă emoție negativă vor dispărea. Poți să respiri și să te bucuri de tot ce ai realizat până acum. Nu te mai subaprecia și profită de frumusețile vieții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Martie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 29 Martie 2019
Stire din Fun : Orice pentru o votcă bună
Vineri, 29 Martie 2019
Stire din Fun : Lipsă acută de personal în Rai
Vineri, 29 Martie 2019
Stire din Fun : Schimbare neprevăzută de planuri
Vineri, 29 Martie 2019
Stire din Fun : Când setea atinge cote alarmante
Vineri, 29 Martie 2019
Stire din Fun : "Facem pariu?"
Vineri, 29 Martie 2019
Stire din Fun : Unul coboară, altul urcă
Pagina a fost generata in 1.8232 secunde