Horoscop

134

Articole recomandate

Berbec: Ai șansa de a petrece o zi specială în compania celor din anturajul apropiat, cărora le vei permite să se apropie de tine mai mult decât de obicei. 
Taur: Ai posibilitatea de a descoperi, fără vreun efort special, calea către inima celor care te înconjoară. Dacă ești onest, ai șanse mari să și ajungi acolo. 


Gemeni: Ar fi bine, în primul rând pentru tine, să alegi să petreci această zi cu familia. Vei avea șansa remedierii unor probleme pe care le considerai de nerezolvat.


Rac: Ai ocazia de a reveni la sentimente mai bune, mai ales față de cei din familie, prin gesturi simple, dar pozitive, care să îi invite să se apropie de tine fără să aibă rețineri. 


Leu: Poate fi o zi specială, mai ales dacă vei alege să fii disponibil în toate sensurile pentru cei dragi. Orice gest frumos se va întoarce înmulțit. Urmărește ultimele noutăți pentru a nu te simți inferior în discuțiile cu grupurile extinse.  


Fecioară: Ai parte de o zi care poate compensa multe neajunsuri, dacă vei permite acest lucru. Este suficient să alegi emoțiile și sentimentele frumoase și să le respecți mesajul. 


Balanță: Găsești motive de bucurie, de mulțumire și poate chiar de recunoștință mult mai ușor și toate acestea îți pot face ziua mai frumoasă. Ești cuprins de voie bună și îți continui rutina fără a te simți plictisit. 


Scorpion: Este important să ții cont de părerile celor cu care colaborezi, dar și mai important este să ai în minte o strategie clară pentru a ieși din situațiile care îți dau bătăi de cap. 


Săgetător: Dacă nu ai fi în război cu toată lumea, poate ai avea timp și disponibilitate să observi că oamenii din jur nu sunt în război cu tine. Apelează la prieteni pentru a rezolva problemele sentimentale apărute în ultima perioadă.


Capricorn: De tine depinde, în cea mai mare parte, cum va fi ziua de astăzi. Dacă vei dori să fie tumultuoasă, așa va fi, dacă vei dori să fie senină, așa va fi. 


Vărsător: Te apropii de prieteni și creați împreună o atmosferă care îi va ajuta pe toți să își deschidă inima și să dea uitării supărările, mai vechi sau mai noi. 


Pești: Poate fi o zi deosebit de agreabilă, în ciuda agitației, dacă vei dori și vei face tot posibilul să te ții departe de orice fel de conflict. Empatia și cooperarea te vor ajuta să te menții în relații bune cu cei de la muncă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 26 Iulie 2019
Stire din Fun : Soțiile și pescuitul
Miercuri, 24 Iulie 2019
Stire din Fun : Cea mai bună alegere
Miercuri, 24 Iulie 2019
Stire din Fun : Vreau la doamna profesoară!
Pagina a fost generata in 0.8536 secunde