HOROSCOP

151

Articole recomandate

Berbec: Te poți simți trădat, înșelat de unii prieteni sau de rudele care au promis multe, direct sau indirect, și nu s-au ținut de cuvânt. Dar fiecare pasăre pe limba ei piere… 


Taur: Pe lângă faptul că plăcerile tale sunt limitate, din diverse motive, astăzi te poți confrunta și cu neplăceri provocate de cei dragi, cu sau fără intenție. 


Gemeni: Îți scapă multe de sub control și asta te poate descuraja, dar principala problemă nu e descurajarea, ci faptul că pierzi ocazia de a repara anumite erori. 


Rac: Complicațiile de la serviciu, poate și pe fondul unor probleme de sănătate, te pun serios pe gânduri, dar nu ai soluții, cel puțin deocamdată. O mini-vacanță ar fi binevenită. 


Leu: Ar trebui evitate concluziile categorice, evaluările dure sau alte asemenea orientări. O atitudine moderată îți va fi de mare folos. 


Fecioară: Se poate declanșa o adevărată furtună în cuplu, fără să apară motive noi de nemulțumire, doar pe baza celor vechi, pe care nu le-ați lămurit la timp. 


Balanță: Ești foarte atent la ceea ce fac ceilalți și la felul în care se raportează ei la tine. Poate că e un lucru bun, dacă nu devine singura metodă de autoevaluare. 


Scorpion: Unele dintre discuțiile obișnuite se pot transforma foarte repede în confruntări dure, din cauza unor subiecte delicate, pe care ar trebui, poate, să le tratezi cu mai multă diplomație. 


Săgetător: Contează foarte mult ce spui, cui te adresezi și ce efecte dorești să obții. Concluziile negative la care ai ajuns ar trebui regândite, confruntate cu realitatea. 


Capricorn: Este posibil să ajungi la un adevărat război, în mintea ta, cu cei care se ocupă doar de nevoile și de problemele lor, deși este normal să facă așa, până la urmă. 


Vărsător: Situația din familie nu mai poate fi coordonată ca până acum, dar poate deveni și un motiv de bucurie. Este o schimbare e binevenită. 


Pești: Poate fi o zi presărată cu numeroase momente tensionate, mai ales la muncă, în relația cu superiorii. Ar fi de dorit să dai dovadă de mai multă înțelepciune.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 30 August 2019
Stire din Fun : Rușii și americanii
Vineri, 30 August 2019
Stire din Fun : Ce atâta grabă…
Joi, 29 August 2019
Stire din Fun : Ghici cine sunt…
Joi, 29 August 2019
Stire din Fun : Nebunii în exercițiu
Joi, 29 August 2019
Stire din Fun : Așteptând trenul…
Marţi, 27 August 2019
Stire din Fun : Un cowboy adevărat…
Marţi, 27 August 2019
Stire din Fun : Ce mărime ai la pantofi?
Pagina a fost generata in 0.8441 secunde