HOROSCOP

154

Articole recomandate

Berbec: Ai multe intenții, aspirații și planuri și este foarte bine să nu renunți la ele, însă va trebui să ai o atitudine flexibilă față de felul în care toate acestea ar putea deveni realitate. 


Taur: S-ar putea să ajungi foarte ușor să te temi de viitor, deși nu știi exact ce va fi și nici nu poți face vreo predicție, pentru că nu ai suficiente informații. 


Gemeni: Este inutil și dureros să cauți vinovați pentru propagarea unor informații care dezvăluie greșelile tale. Mai bine ai încerca să le îndrepți, atât cât se mai poate. 


Rac: Ești pe punctul de a renunța la anumite planuri, aspirații și dorințe, doar pentru că ai impresia, acum, că oamenii pe care te bazai pentru a le pune în practică au cu totul alte interese. 


Leu: Te vezi nevoit să treci peste multe dintre problemele din familie. Motivele sunt legate de cei dragi, de pasiunile tale și de recuperarea bucuriei de a trăi. 


Fecioară: Te pot cuprinde regretele legate de ocaziile pierdute pe plan profesional, pentru care poți găsi, imediat, și vinovații, deși nu îți folosește la nimic. 


Balanță: Multe dintre proiectele pe care sperai că le vei vedea realizate trebuie să treacă în planul secund. Vor fi înlocuite cu altele, mai importante. 


Scorpion: Deși știi foarte bine că nu e cazul, te vei lăsa în voia unor nemulțumiri de moment și vei spune cam tot ce îți trece prin cap, fără să îți pese de consecințe. Ai putea strica multe. 


Săgetător: Problemele de sănătate sau complicațiile legate de muncă ți se par acum de nerezolvat, doar pentru că nu te mai bucuri de sprijinul celor care ți-au promis că te vor ajuta. 


Capricorn: Este posibil să simți că planurile tale nu vor putea fi realizate așa cum le-ai gândit și că va trebui să lucrezi cu alți oameni decât credeai și în cu totul alte condiții decât cele imaginate inițial. 


Vărsător: Ai de ales între a arunca la gunoi eforturi depuse ani de zile și care au dus la rezultate importante, într-un parteneriat, și a recunoaște meritele celor implicați în toate aceste demersuri. 


Pești: Te poate cuprinde o stare de revoltă care va duce la stricarea unor relații care sunt și așa fragile. Cei din mediul de la serviciu sunt ținta ta preferată, de-a lungul întregii zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Octombrie 2019
Stire din Fun : Acolo am deja castraveți la 10 lei…
Miercuri, 02 Octombrie 2019
Stire din Fun : Trebuia să dormi acasă, idiotule!
Luni, 30 Septembrie 2019
Stire din Fun : Stai să ajungem acasă…
Luni, 30 Septembrie 2019
Stire din Fun : Maria nu a primit nici un e-mail!
Pagina a fost generata in 0.738 secunde