Horoscop

151

Articole recomandate

Berbec: Ai tendința de a păstra pentru tine gândurile triste și dezamăgirile, deși știi că te-ai elibera mai ușor de ele, dacă le-ai rosti clar.


Taur: Este necesar să apreciezi eforturile pe care cei dragi le fac pentru a-ți face viața mai frumoasă sau mai ușoară, chiar dacă nu au cine știe ce succes.


Gemeni: Relațiile cu familia trec print-un proces de durată de transformare și de aceea apar și situații de criză, deosebit de neplăcute, dar care fac parte din proces.


Rac: Te vezi din nou nevoit să reevaluezi propriul nivel de rezistență la efort și să îl depășești și pe acesta, nu de alta, dar volumul de muncă va crește constant.


Leu: Știi deja că este necesar să te ocupi de cei dragi în cel mai bun mod posibil. Dacă vei face acest lucru și cu tragere de inimă, va fi și mai bine.


Fecioară: Totul se face în viteză astăzi și poate că e mai bine așa, în anumite situații, dar nu și în judecarea unor probleme legate de evoluția profesională sau de relația de cuplu.


Balanță: Te încearcă tot felul de temeri, în special legate de viitorul situației financiare și de resurse. Va trebui să le gestionezi inteligent.


Scorpion: Este posibil să ai impresia, deosebit de descurajantă, că ai epuizat toate atuurile și nu vei face față unor asalturi ale adversarilor, fie ei cinstiți sau necinstiți.


Săgetător: Discuțiile cu cei din anturajul apropiat se vor dovedi o mare pierdere de timp, dar tot e bine să nu renunți la ele, pentru a păstra un anumit echilibru în relații.


Capricorn: Există riscul să faci o selecție cam dură a planurilor de viitor și din acest motiv să procedezi la fel cu cei care te înconjoară, fără să îți dai seama.


Vărsător: Vechile probleme din familie pot lua o turnură interesantă și așa vei realiza că poate ieși ceva bun și din aceste situații dificile.


Pești: Pot să apară tensiuni din senin, mai ales în relațiile cu persoanele mai în vârstă sau cu superiorii. Ar trebui să iei în calcul nevoia de a face unele concesii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 03 Octombrie 2019
Stire din Fun : Cum se ascund preoții
Joi, 03 Octombrie 2019
Stire din Fun : Ce pariu a pus un bețiv
Miercuri, 02 Octombrie 2019
Stire din Fun : Acolo am deja castraveți la 10 lei…
Miercuri, 02 Octombrie 2019
Stire din Fun : Trebuia să dormi acasă, idiotule!
Pagina a fost generata in 0.9462 secunde