HOROSCOP

157

Articole recomandate

Berbec: Te consideri înșelat de unii dintre apropiați, care nu au promis mare lucru, dar au lăsat să se înțeleagă că vor ține cont de drepturile tale. Nu-ți face probleme, lucrurile vor reveni curând pe făgașul normal. 


Taur: Divergențele cu cei din anturaj se pot transforma în conflicte, dacă nu vei reuși să te mobilizezi pentru a da dovadă de ceva mai multă bunăvoință. 


Gemeni: Temerile cele mai mari ies la lumină, dar, din păcate, nu doar prin gânduri și emoții, ci și sub forma unor dezechilibre fizice și psihice. 


Rac: Există riscul să îți strici singur imaginea, doar pentru că vrei să te impui într-o situație în care toți ceilalți sunt dispuși să facă unele concesii. Ține cont și de părerile celor din jur. 


Leu: Poți strica relațiile cu cei dragi, din cauza unei abordări greșite, în situații obișnuite. Ție ți se pare că ei sunt ca tine și le pasă de ceea ce îți pasă și ție. 


Fecioară: Este posibil ca unul dintre apropiați să îți provoace o mare problemă în cuplu sau într-o altă relație importantă. Rămâne să stabilești tu dacă a fost sau nu cu intenție. 


Balanță: Munca îți dă mari bătăi de cap, poate și pentru că ți-ai asumat mai multe responsabilități decât de obicei sau ai de făcut ceva ce te cam depășește. 


Scorpion: Îți faci griji în legătură cu situația de la locul de muncă, dar nu este un moment potrivit ca să tragi concluzii despre chestiuni atât de importante. 


Săgetător: Te amăgești, alegând cele mai plăcute variante de interpretare a situațiilor pe care le trăiești. Cei din jur nu te vor corecta, te vor lăsa să faci acest lucru singur. 


Capricorn: Chiar dacă acum te simți în stare să privești spre viitor cu mai multă încredere, ar fi mai bine să nu faci acest lucru, ca să nu fii dezamăgit, mai târziu. 


Vărsător: Relațiile cu familia trec printr-un proces de transformare profundă și de aceea ți se poate părea că nu te mai înțelegi cu nimeni. O vacanță sau o ieșire la iarbă verde ar fi de nota 10. 


Pești: Poate fi o zi deosebit de complicată, în special la serviciu, dar, dacă vei găsi suficientă răbdare cât să asculți ce au de spus persoanele cu care colaborezi, poți ieși cu bine din orice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Octombrie 2019
Stire din Fun : "Ala bala portocala"
Joi, 03 Octombrie 2019
Stire din Fun : Cum se ascund preoții
Joi, 03 Octombrie 2019
Stire din Fun : Ce pariu a pus un bețiv
Miercuri, 02 Octombrie 2019
Stire din Fun : Acolo am deja castraveți la 10 lei…
Pagina a fost generata in 0.8254 secunde