HOROSCOP

182

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să te înșeli în chestiuni legate de cei dragi, să te grăbești cu concluziile și să ajungi la conflicte gratuite, pe care tot tu va trebui să le temperezi. 


Taur: Ți-ar fi de folos să reevaluezi unele cheltuieli, mai ales dacă știi deja că sunt inutile sau ai putea face altceva cu banii aceia. Cu puțin mai multă grijă, nu vei pierde nimic. 


Gemeni: Pot să apară simptome înșelătoare, care să te conducă la o abordare pesimistă a problemelor de sănătate, dar și a muncii, pentru că aceste două domenii sunt strâns legate.


Rac: Ar fi bine să abordezi cu mai multă prudență discuțiile și deplasările, chiar și cele pe distanțe scurte. Pot să apară complicații supărătoare, care cu greu vor fi remediate. 


Leu: Te poți păcăli singur, mai ales dacă ți se aduc reproșuri și le consideri nejustificate. Relațiile, de orice fel ar fi ele, pot avea serios de suferit, dacă te grăbești să răspunzi cu asprime. 


Fecioară: Relația cu familia poate avea de suferit din cauza unor replici acide pe care le arunci și care crezi că vor fi trecute cu vederea, ca de obicei. 


Balanță: Ar fi bine să nu treci cu vederea detaliile, orice ai avea în plan astăzi. Se pot strecura erori pe care tot tu va trebui să le corectezi ulterior. 


Scorpion: Ai putea evalua greșit prețul unui obiect sau ai putea refuza solicitarea cuiva drag, doar pentru că ți se pare exagerată. Puțin mai multă răbdare nu ți-ar strica. 


Săgetător: Te poți feri destul de ușor de situațiile tensionate, dacă vei dori să lași să se vadă partea frumoasă a firii tale, cea care protejează și îngrijește tot ce te înconjoară. 


Capricorn: Sunt posibile complicații la locul de muncă, din cauza stării tale de sănătate sau a unor decizii nefericite, luate în mare viteză. Fii puțin mai atent în exprimare. 


Vărsător: Dialogurile obișnuite, mai ales în cuplu, pot deveni tensionate, din cauza tonului nepotrivit sau a unor neînțelegeri pe care fiecare le atribuie celuilalt. 


Pești: Există riscul unor neînțelegeri majore cu superiorii sau cu mesagerii acestora. Ca să te aperi, vei pune pe primul loc propriile dorințe și intenții, fără să mai stai pe gânduri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Acest zgârie-nori este al meu!
Vineri, 22 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Aia minte de îngheață apele!
Joi, 21 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Nebunule, tu ești copilotul meu!
Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 0.6303 secunde