Horoscop

155

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să ți se pară obositoare agitația zilei de azi, pentru că nu îți permite să te concentrezi mai mult pe ceea ce te interesează cu adevărat.


Taur: Este o zi pe care o poți folosi pentru a te mobiliza mai bine ca să înlături îndoielile care te-au ținut în loc și te-au împiedicat să-ți atingi scopurile pe plan profesional.


Gemeni: Trebuie să ieși din capcana propriilor emoții negative pe care le-ai adunat și la care nu vrei să renunți, deși știi că nu îți definesc viața și nici pe tine.


Rac: Ai ceva de învățat din toate problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Poți porni de la înțelesuri legate de muncă și de starea ta de sănătate.


Leu: Ai nevoie de odihnă, de recuperarea forței psihice, oricât de puțin ți-ar reuși acest lucru, deocamdată. Pe termen lung, efectele vor fi pozitive.


Fecioară: Dincolo de toată agitația acestei zile sau de faptul că problemele îți dau impresia că se tot acumulează și nu se mai termină, există și o parte bună, pe care o vei găsi mai ușor, dacă vei dori cu adevărat acest lucru.


Balanță: Ai prins un fir și mergi înainte, fără să te grăbești. Poate avea legătură cu vechile tale îndoieli legate de o poveste de dragoste sau cu ceea ce iese din mâinile tale.


Scorpion: Ai nevoie de o minte cât mai limpede, ca să poți evalua corect felul în care vor evolua situațiile în care ești implicat. Această limpezime cere însă un efort, pe care trebuie să fii dispus să-l faci.


Săgetător: Te poți afunda și mai mult în propriile gânduri negre sau îți poți schimba dispoziția cu una mai senină, dacă chiar vrei acest lucru.


Capricorn: Este necesar să dai dovadă de bunăvoință față de cei din anturajul apropiat, ca să previi conflictele cu ei și ca să le poți cere ajutorul, dacă ai nevoie. Cooperarea este cheia oricărei probleme, mai ales în perioada următoare.


Vărsător: Ai la dispoziție o zi întreagă ca să îți limpezești intențiile legate de planul profesional sau de casă și familie – depinde ce te frământă mai mult.


Pești: Există posibilitatea să apară tot felul de complicații la care chiar nu te-ai gândit, cel mai probabil legate de familie sau de casă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Fun : În aceste ape nu sunt rechini!
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Atunci când puricii merg la operă…
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Sunt toți parașutiștii niște lași?
Pagina a fost generata in 0.6957 secunde