Horoscop

162

Articole recomandate

Berbec: Deplasările, discuțiile, întâlnirile și examenele mai puțin importante se pot complica din nimic, dar știind asta, vei reuși să minimalizezi aceste probleme și efectele lor.


Taur: Este important să te ocupi cu cea mai mare atenție de tot ce este legat de bani și bunuri, de buna administrare a acestora sau de investiții.


Gemeni: Te vezi nevoit să te ocupi, din nou, de unii dintre membrii familiei, de casă, de reparații și tot ce mai e în neregulă în mediul intim.


Rac: Ai ocazia, în perioada următoare, să corectezi erorile la care ai ajuns din cauza grabei sau a unei prea mari încrederi în propria judecată.


Leu: Va trebui să scoți la lumină calități pe care de obicei le neglijezi. Numai așa vei reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus pentru perioada următoare.


Fecioară: Va trebui să revii asupra unor decizii, să corectezi erorile care s-au strecurat în proiectele pe care le ai în derulare și să te ocupi mai mult de imaginea ta pe plan profesional.


Balanță: E momentul să cercetezi cu atenție orice problemă de sănătate, să ceri a doua opinie, să faci analize sau investigații complexe. La serviciu, va fi nevoie de mult mai multă răbdare.


Scorpion: Graba de orice fel poate strica multe și nu numai astăzi, ci mai multe săptămâni de acum încolo. Ar fi bine să abordezi orice problemă cu multă răbdare și cu bunăvoință.


Săgetător: Trebuie să îți reorganizezi finanțele, să schimbi prioritățile, să cheltuiești pentru altceva și într-un alt ritm. Te vei ocupa de aceste chestiuni în perioada următoare.


Capricorn: Astăzi debutează o perioadă în care vei putea descoperi erori de diagnostic sau greșeli făcute de cei care îți vor binele, dar pot ajunge să îți facă rău.


Vărsător: Te întorci la o relație pe care ai respins-o, fără să știi exact de ce. Poate fi o revenire cu gânduri bune, dar la fel de bine poate fi și din obișnuință.


Pești: Se schimbă ceva în atmosferă și te vezi nevoit să revii asupra unor situații, concluzii sau decizii pe care te-ai grăbit să le încadrezi la probleme rezolvate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Care e papagalul cel mai scump?
Joi, 28 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Blondele au probleme cu urechile?
Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Aniversarea e animată pe cinste
Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 26 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Parașuta trebuie deschisă!
Pagina a fost generata in 0.6855 secunde