HOROSCOP

164

Articole recomandate

Berbec: Există riscul să îți colorezi singur viitorul în tonuri închise, doar din cauză că anumite situații par să evolueze altfel decât ai fi vrut sau ai sperat tu. Fii mai optimist! 


Taur: S-ar putea să te blochezi pe partea negativă, enervantă a situațiilor cu care te confrunți și să simți nevoia să reacționezi rapid, cu asprime, ca să te eliberezi. 


Gemeni: Îți scapă aspecte esențiale ale unora dintre problemele cu care te confrunți. De exemplu, ar trebui să faci un efort sincer ca să îi înțelegi pe cei care te nemulțumesc. 


Rac: Este o zi în care cei din jur sunt mai închiși și poate mai atenți la ei înșiși, la problemele lor. Solicitările tale ar putea rămâne fără răspuns, dar măcar vei ști motivul. 


Leu: Ai puterea de a te ridica și de o lua de la capăt, indiferent cât de complicate au ajuns unele dintre problemele pe care ai crezut că le poți rezolva fără mari bătăi de cap. 


Fecioară: Dacă vei face un efort de concentrare, vei putea observa că foarte mulți dintre cei cu care te consulți în această perioadă sunt pesimiști și ai ajuns și tu la fel ca ei. 


Balanță: Ești cu gândul la resurse, la buna lor repartizare, pentru ca fiecare să aducă un anumit rezultat. Este o preocupare constructivă, dar trebuie menținută pe termen lung. 


Scorpion: Poate că melancolia are și o parte bună și este o parte importantă din felul în care vezi tu trecutul, însă astăzi, există pericolul să aluneci în această stare mai mult decât de obicei. 


Săgetător: S-ar putea să observi abia astăzi cât de mult te-ai izolat de cei din anturajul apropiat. Cel mai mare dezavantaj al acestui lucru este faptul că nu mai comunici cu ei și te lași pradă gândurilor negre. 


Capricorn: Ai suficientă voință cât să-ți duci la bun sfârșit treburile programate, dar vei observa că faci totul mai bine dacă alungi gândurile negre și lași în urmă supărările de orice fel. 


Vărsător: Relația cu familia poate deveni o povară greu de dus, dar nu din cauză că apar mai multe probleme, ci pentru că faci o confuzie între responsabilitățile lor și ale tale. 


Pești: Ai mai multe posibilități de a reacționa față de cei dragi, chiar și în situația în care ai impresia că relațiile se răcesc sau că au intrat într-o etapă nouă, care nu îți este cunoscută.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Decembrie 2019
Stire din Fun : Toți au dat câte 10 lei!
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Stire din Fun : La ce face secretara reclamă?
Marţi, 10 Decembrie 2019
Stire din Fun : Moșu ține motorul mergând…
Pagina a fost generata in 1.0453 secunde