Horoscop

201

Articole recomandate

Berbec: Ești un mic înțelept când vine vorba despre a înțelege mecanismele complexe ale psihicului celor din jur, dar ție nu îți acorzi la fel de multă atenție. Poate ar fi bine s-o faci.


Taur: S-ar putea să ți se pară destul de ciudată această zi, mai ales din cauza intensității unor temeri care ies la lumină acum, deși credeai că le-ai rezolvat.


Gemeni: Este o zi importantă, pentru că vei avea ocazia de a înțelege din diversele situații, reacții și propuneri care vin de la cei din jur, că mai importantă decât orice câștig este demnitatea ta.


Rac: Chiar dacă vei observa că anumite probleme, de exemplu, cele din familie, se inflamează, nu ai de ce să te lași cucerit de această intensitate, falsă sau exagerată, și să te pierzi cu firea.


Leu: Cu toate că ai destule motive de nemulțumire, mai ales pe plan financiar, ar fi de dorit să privești partea bună din orice situație, ca să revii la o atitudine constructivă.


Fecioară: Poate fi o zi cu trăiri mai intense, dar ar fi bine ca acestea să nu te conducă spre decizii categorice. Există riscul unor exagerări pe care le vei înțelege mai târziu.


Balanță: Pot să apară unele situații tensionate, dar vor fi ușor de gestionat și de depășit. Ziua te invită la cercetarea cauzelor unor probleme de conștiință.


Scorpion: Poți trece dincolo de unele dintre cele mai ferme limite psihologice pe care tot tu ți le-ai fixat. Vei avea surpriza de a înțelege că ceea ce credeai a fi imposibil nu e deloc așa.


Săgetător: Vrei să fii în formă, dar ceva te împiedică și nu știi nici tu prea bine ce. Este prea mult zbucium în interiorul tău și dacă vei sta să te întrebi pentru ce, vei înțelege că e inutil.


Capricorn: Dincolo de motivele de revoltă pe care le descoperi acum sau de care îți amintești, este nevoia ta vitală de armonie în relațiile de orice fel. Tu decizi ce contează mai mult.


Vărsător: Te concentrezi pe schimbarea nivelului de trai, dar fără să te mai bazezi pe alții. Este o alegere foarte bună, indiferent cât vor dura efectele ei.


Pești: Ai parte de o zi deosebit de interesantă, prin invitația de a aborda altfel cele mai delicate probleme cu care te confrunți, poate și sub influența unor persoane mai experimentate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 09 Ianuarie 2020
Stire din Fun : De ce cumpără iepurașul cuie
Miercuri, 08 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Cu menajera n-am probleme!
Pagina a fost generata in 0.8542 secunde