HOROSCOP

220

Articole recomandate

Berbec: Ești beneficiarul unor impulsuri puternice, care te îndeamnă să privești altfel faptele unor apropiați, într-un context mai larg, care îți permite să le înțelegi mai bine. 


Taur: Ești foarte atent la semnalele pe care le primești de la partenerii de orice fel, dar contează la fel de mult și relațiile cu cei dragi, care sunt principala ta sursă de neliniște în această perioadă. 


Gemeni: Este foarte important să domolești orice impuls de revoltă împotriva celor din anturajul apropiat, ca să poți evalua corect situația, reacțiile lor și reacțiile tale. 


Rac: Din toată complexitatea mesajului astral de astăzi, ai șansa de a alege dorința sinceră de a fi sau a redeveni corect cu colaboratorii și de a asigura o atmosferă agreabilă la serviciu. 


Leu: Are cine să te ghideze, dar trebuie să ții cont de faptul că un ghid adevărat nu va impune nimic, va exprima doar acele idei de care crede că ai nevoie și te va lăsa pe tine să decizi ce faci cu informația. 


Fecioară: Ești mai generos cu cei dragi și asta te ajută să înțelegi mai bine care au fost problemele ce au dus la blocajul în comunicare care v-a dat bătăi de cap în ultima vreme. 


Balanță: Este o zi specială, care îți poate aduce inspirația de care aveai nevoie pentru a modifica mediul în care trăiești, pentru a-l face mai frumos sau mai bogat, prin preocupările tale. 


Scorpion: Ești convins de șansele de reușită ale unui demers pe care ești nevoit să îl faci și pe care îl gândești deja de mai mult timp. Trebuie să ții însă cont și de obstacolele care pot să apară pe parcurs. 


Săgetător: Pentru prima dată, după mult timp, ai nevoie cu adevărat de o deschidere față de sentimentele care te animă. Ele trebuie recunoscute și onorate. 


Capricorn: Este o zi complexă, cu influențe puternice, pe care o poți folosi pentru a clarifica anumite neînțelegeri cu cei din familie. Ai nevoie de această bază solidă. 


Vărsător: Munca este principala ta sursă de mulțumire și de stabilitate. Orice ai avea de făcut, nu este o opțiune viabilă să amâni sau să lași pe altcineva să facă. 


Pești: Ai o zi specială, o ocazie foarte bună de a recapitula ultimele evenimente și de a le înțelege corect, ca să le dai dreptate și celor care au fost nemulțumiți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Prefer petrecerea de Anul Nou…
Vineri, 10 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Ajutor, mă violează!
Joi, 09 Ianuarie 2020
Stire din Fun : De ce cumpără iepurașul cuie
Pagina a fost generata in 0.7359 secunde